| SilentStriker a întrebat:

Cum pot aborda o fata careia ii place de alt baiat? Si aici nu ma refer la o colega de clasa pe care o plac din clasa I, sau alte chestii comune acestui site. Am aproape 17 ani, si este vorba de o relatie de mai mult de 2 ani. O relatie superba as putea spune, cea mai lunga relatie a mea de pana acum. O sa trec direct la subiect, de aproximativ o saptamana, ea il place pe un baiat de la ea din liceu. Ea sustine ca ma iubeste, dar mi-a aratat ce a vorbit cu acel baiat, si se vede ca il place, si a rescunoscut si ea. Imi spune ca ii place mult aspectul lui fizic, si ca ii vorbeste dulce. Acelasi lucru il fac si eu, ii vorbesc dulce si incerc sa o fac sa uite de baiatul ala. Vreau niste sfaturi, ce as putea face? Nu vreau raspunsuri rautacioase, nu prea am prieteni atat de apropiati incat sa-mi dea sfaturi, si nu am o situatie familiara prea buna, asa ca nu prea am unde sa cer ajutor. sad Nu vreau sa aud raspunsuri rautacioase, sau de genul sa-mi caut pe altcineva.

2 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Poarta o decutie cu ea, deschisa... ia in calcul si o posibila pauza, asta mai mult pentru ea sa vada, ce sentimente are pentru tine

| Suleiman a răspuns:

Frate ce nasolsad deci prietena ta iti spune ca il place pe alt baiat? Spune-i ceva gen ramai cu el sau du-te la el si vezi cum reactioneaza.Serios nu se termina bine chestii din astea