Fa urmatorul exercitiu! e serios, sa nu razi te duci in fata oglinzii, iti spui ca esti sigura pe tine si ca o sa reusesti, te privesti fix in ochi, zambesti subtil si incearca sa iti spui in gand in timp ce faci acest lucru : Te plac! repeta de multe ori pana o sa observi o sclipire in ochii tai si dupa exerseaza pe viu cu un oarecare baiat. Dupa ce l-ai privit dulce de cateva ori, dispari din raza lui vizuala, lasa-i impresia ca nu te intereseaza, apoi ia-o de la capat cu privirea.Daca iti intoarce privirea si te priveste doar pe ascuns, e un timid dar te place, daca se uita la tine cu aceeasi privire, lucrurile merg de la sine in viitor. succeees!
Pai pe un baiat il intereseaza la o fata daca se uita la el daca fata se uita in ochi la baiat sigur il atragi dar sa te uiti asa si cu un zambat dulce :d
Cam greu ceea ce vrei tu
Eu as zice ca cea mai buna metoda e sa-l inviti in oras/la un suc sau in parc!
Gasiti un subict de discutii potrivit si apoi totul vine de la sine!
sper ca te-am ajutat
Bună.
Să-l atragi dintr-o privire?
De unde disperarea asta după agățat?
Și fără"bai" că nu suntem țărani, da?
Fii feminină!
Succes.
Pa, pa.
Da ce te face draga sa crezi ca esti nebuna daca ii spui ca il placi?
Mai nebuna esti ca vrei sa-l atragi dintr-o privire. ceea ce e cam imposibil. dar ma rog)
Draga e foarte greu ce spui tu ar trebui sa ii spui ce simti pentru el, va fi mai usor si pentru tine si pentru el ca sa inteleaga. Sper ca te am ajutat!
Bananacantareata87 întreabă: