anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

buna TPU am si eu o intrebare:cum se deosebeste o fata virgina de una nevirgina, ca si caracter dar si fizicbig grin

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista nici o metoda de a le deosebi. Dezvirginare nu schimba aspectul exterior, ca sa nu mai vorbim de caracter.

| mgtow a răspuns:

Pai n-ai cum sa iti dai seama daca o fata e virgina, mai ales majoritatea sunt trecute la instrumentul vietii dar cele care mai sunt inca virgine dupa ce o fac prima data si le curge sangele atunci isi da seama respectivul.

| Pitic a răspuns:

Nu prea poti observa asta
Nu dupa comportamnet sunt fete care vorbesc deschis, fara rusine insa sunt virgine iar altele care poate au avut deja primul contact sexual nu sunt asa deschise cand vine vorba despre anumite lucruri mai intime.
Fetele care si-au inceput viata sexuala mai devreme se poate observa ca s-au mai ingrasat putin si corpul lor a suferit cateva schimbari asa radicat( nu mai au cosuri pe fata, )

| EuCuTine a răspuns:

In general un baiat poate sa isi de a seama dar nu pot sa iti zic ca nu este 100% sigura chestia.Ca si caracter este un pic mai apropiata de baieti adica ii place sa stea cu ei nu o deranjeaza niste avansuri mai ciudate.

| EuCuTine a răspuns:

Nu iti "cade" curul asta este o chestie idioata inventata de "cocalari" dar da sanii se dezvolta mai mult. Cand este o fata virgina are un "corp" mai firav adica mai inocent. O fata nevirgina este un pic mai dezvoltata dar asta nu inseamna ca daca o fata este dezvoltata nu este virgina sau mai stiu eu ce.

| annna a răspuns:

Buna
pai... fata nevirgina este mai obosita, stresata. iar fizic este mai slaba pentru munceste mai multhee hee
fata virgina: mai odihnita...calma

| sweetgirl9 a răspuns:

Raspuns catre EuCuTine: heiii totusi poti sa spui chesti aia care nu e 100% sigura nu strika nici o informatie. Buna intrebare. am auzit ca fetele care nu mai sunt virgine sunt mai directe in exprimare adica nu le este rusine sa vorbeasca lucruri mai intime, dar faza asat nu prea o cred pentru ca eu sunt fooarte directa si nu prea ma rusinez eu asa dar thinking, cica iti cresc sanii dar nu stiu sigur, cica ti se lasa fundu dupa o perioada indelungata in care ai facut sex. probabil ca lucrul acesta te maturizeaza intr-un fel te face sa intelegi altfel o relatie

| AngieT a răspuns:

Buna. Fizic? parerile sunt impartite insa eu zic ca nu e niciuna happy. Ca si caracter, fetele care si-au pierdut de ceva vreme virginitatea, sunt mai dezghetate si mai putin pudice. Sper ca te-am lamurit :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bunahappy
Eu stiam ca fetele virgine au sanii moi, sar nevirginele nu...happy asta poti obs daca le atingihee hee) (logic) si la fel si fundul happy Hmmthinking ca si caracterthinking nu stiu nu cred ca iti poti da seama. asta in cazul in care nu-i o ***** si se vede de la o postawinking dar asa nu cred. Bineinteles exista o schimbare mare in caracterul ei, dar nu cred ca se observa doar daca cineva cunoaste foarte bine acea persoanawinking

| salcianudan a răspuns:

? Buna Intrebare happy