| zuzi_9390 a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare:d De ce li se scoala baietilor penisul?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| P0pCorN a răspuns:

Daca nu sti inca li se scoala pentru ca poftesc, doresc ceva.Ex:Iti place o fata si vr sa o... Sper ca te-am lamurit.big grin

14 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Se excita.

| Aylee a răspuns:

De mere.

| maradi3 a răspuns:

Zuzi era in calduri, de-aia a dat funda primului raspuns...laughing)))

| Baby a răspuns:

Pentru ca se excita

| ToxicGirl a răspuns:

Deoarece se excita...

| rony a răspuns:

Pentru ca sangele intra in miscare.

| Daniel123 a răspuns:

Ca sa poata penetra vaginul si daca nu ma crezi incearca sa faci un penis din jeleu apoi ...ai prins indeea...fa-ti de cap cu el sa vedem daca poti.

| danutza_1417 a răspuns:

Când văd cât poţi fi tu de proastă, li se scoală. happy

| Str8_8407 a răspuns:

Tu de ce te uzi?

| P0pCorN a răspuns:

Madrid 3 ...Ai vreo problema? Daca pune o intrebare ca asta este destul de mic fara suparare.Iam explicat pe intelesul lui...tongue

| xBebelushax a răspuns:

Baitetilor li se scoala penisul atunci cand sunt excitati.
cand li se scoala se numeste erectie...
erectie=Cresterea in volum si consistenta (indurarea) penisului, clitorisului, mamelonului, prin acumularea de sange in vasele din interior. De obicei termenul este utilizat pentru a desemna starea dobandita in urma acestui proces. De regula erectia penisului si a clitorisului sunt expresia excitatiei sexuale. Aceasta apare in urma unui stimul psihic, (ganduri legate de sexualitate, emotii, etc) si/sau mecanic (mangaiere), dar poate aparea si spontan, fara acesti stimuli.
Sper ca te'am ajutat big grin fundita? love struck

| Bestgirl_Alysa_1997 a răspuns (pentru xBebelushax):

Foarte interesant... imi place raspunsul tauwinking

| xBebelushax a răspuns:

Care mi-a dat stupid? waiting

| DeathLord93 a răspuns:

Pentru ca asta e reactia organismului la stimuli precum femei goale in fata noastra filme xxx si asa mai departe sunt niste centri nervosi care atunci cand reactioneaza iriga cu sange organul genital => ERECTIEwinking