| Ralu123asd a întrebat:

Buna, TPU! Am și eu o întrebare. Dacă nu a fost un preludiu(adică doar săruturi, nu destul de multe ca sa se nu numească asa), in 3 min de contact sexual neprotejat se poate rămâne gravida? Am citit ca lichidul preejaculator apare când ești excitat bine, nu când tocmai te-ai apucat de treaba. Mi-a întârziat doua zile și îmi fac probleme. Am citit pe internet ca întârzie și din cauza dereglarilor hormonale. Poate fi dereglare hormonală dezvirginarea? Ma gândesc ca e o schimbare si probabil asta mi-a dat ciclul peste cap. PS: in perioada nefertila

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a fost in perioada nefertila, nu poti ramane gravida.

| alina2k18 a răspuns:

Daca si-a dat drumul in tine o sa avem unnnnnn NEPOTEL!

| Ioana803 a răspuns:

Buna,

sanse de a ramane insarcinata exista oricand, fie sanse mici sau mari.

Daca esti la inceput de menstruatia, e normal sa exista dereglari hormonale. Spre exemplu, daca ai avea menstruatia regulata de 5 ani, exista oricand posibilitatea unei dereglari(si e ceva normal).

Daca erai in perioada nefertila, sansa de a ramane insarcinata este mica spre deloc(spre deloc mai ales daca nu a ejaculat inauntru).

Menstruatia poate intarzia si din cauza acestui stres provocat de: oare sunt insarcinata? Eu zic sa stai linistita si pe viitor sa aveti mai multa grija!

Pa-pa

| Jane003 a răspuns:

In primul rand. daca esti la inceputul menstruatiei iti vine dereglat. adica la minr au trecut 4 ani si de abia acum cateva luni mi s-a reglat. Atata timp cat el nu si.a dat drumul in tine nu ai cum sa ramai gravida...adica o sarcina necesita o cantitate destul de mare de sperma ca sa se prinda cv... intelegi tu

| alina2k18 a răspuns (pentru Jane003):

Da, cica de la minim 2 litri de sperma se prinde ceva laughing