Cel mai probabil da! Asa fac baietii incearca sa se bage in seama si sa te tachineza chiar sa te supere atunci cand te simpatizeaza.
Cel mai probabil da dar un mot de prost de a arata.....incerca si tu sa placi pe cineva care nu te inbranceste ca un taran...
Fii atenta la acest "luat peste picior". Daca simti putina superioritate din partea lui, atunci ar trebui sa-i aruncu putin praf in ochi...
Pai cred ca da...adica depinde ai grija sa nu-si bata joc de sentimentele tale..adica sa iti ceara sa il saruti si tu sa accepti si dupa sa rada zicand ca te-o pacalit si etc..Crede-ma stiu ce zic.Dar daca ii un baiat de treaba si bun si macar putin romantic atunci ii bun si inseamna ca te place
Pai cred ca te place dar intr-un mod mai ciudat..Adica si eu am trecut prin asta..Genul asta de baieti nu vor sa isi arate sentimentele ..sau incearca doar cand sunt singuri cu acea persoana.dar poate cum el are o reputatie anume printre prietenii lui nu vrea sa para romantic sau altcumva. Oricum e foarte greu sa iti dai seama..Pt ca eu am asteptat mult timp sa se intample ceva cu baiatul pe care eu il placeam si facea cam aceleasi gesturi de care-mi spui.dar in final m-am convins ca e un afemeiat si ca i pasa mai mult de parerile prietenilor... oricum sper sa nu patesti la fel si incearca sa vorbesti cu el cand e singur ..Bafta!