| 67777 a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare dau funda! Am stat cu o fata dupa m-am bagat cu cea mai buna prietena a ei care aceasta fata a stat si cu cel mai bun prieten al meu laughingk mi-a zis ca ii plc de mine si din astea am zis ca sa incercam, a mers relatia chiar foarte bine chiar am si dezvirginato si imi zicea ca ma iubeste dupa s-a intamplat ceva aiurea sa sarutat cu fostul prieten al ei ea mi-a zis ca i-a fost frica k o bate si de aia dar prietenu meu zice ca a vrut sa-mi arate cum face k e curva si na ea mi-a trimis un mesaj ca sa-i dau nr lui prietenu meu sau sa il sun sa o scoata de la ignlaughing dmne imi venea sa mor am zis sa ma lase in pace si i-am zis dc a facut prietenu meu asa ea dupa ceva timp mi-a trimis niste mesaje timp de 6 ore laughing ca sa o iert k ea pe mine ma iubeste k nu stie ce a fost cu ea.k daca nu o iert se omoara k face orice numai sa o iert.pana la urma m-a sunat si maikasa sa-i zic k ce i-am facut fetei ei si dc plange i-am zis ca sa vina sa vb am chemat-o la mine acasa i-am zis sa ma uite si a inceput sa planga si am iertato acum nu stiu ce sa cred pe ea sau pe el ma iubeste sau nu

6 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Şi-a ales un motiv stupid ca să te mintă. Dacă te-a înşelat o singură dată, sigur o va face din nou. Acum, ea este disperată că o să te piardă pentru că a călcat strâmb.

Depinde doar de tine dacă vrei să o ierţi sau nu!

caramela
| caramela a răspuns:

Mai tare ca in Tanar si nelinistitlaughing
la misto, cati ani aveti? pai daca tu zici ca esti primul din viata ei, de ce nu ai incredere in ea? de ce te iei dupa zisele unora? c rezi ca iti vrea binele cineva in ziua de azi? de unde stii tu ca acel"prieten" zice adevarul si nu minte pentru a va desparti? Incurcate sunt caile Domnului.
O zi frumoasa sa aihappy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Prostii de copii de 12 ani. Cuvintele "ma iubeste" "o/il iubesc" nu au ce cauta intr un text scris in halul in care l ai scris tu ca e clar ca nu ai mai mult de 12 ani.

| Azµre a răspuns:

Dă-i o șansă vezi cum se comportă.

| gazza01 a răspuns:

Din moment ce a fost asa disperata sa o iertzi, eu cred ca ea chiar te iubeste! Merita sa o iertzi, nu e asa grav! Parerea mea...

| 7639781254 a răspuns:

Ce telenovela! Poti sa o ierti, dar sa fii atent la comportamentul ei in perioada asta.