Da, sunt sanse sa ramai pentru ca, chiar daca nu a ejaculat in tine, exista acel lichid preejaculator care poate contine spermatozoizi. Deci, cel mai indicat ar fi sa faci un test de sarcina.
Bafta.
Stiu de acel lichid, am facut dragoste si neprotejat si nu s-a intamplat nimic!
Si eu am facut dragoste neprotejat cu iubitul meu si nu s-a intamplat nimic, dar nu se stie niciodata.
Ar fi mai bine sa incepi sa iei anticonceptionale, asa ai fi mult mai sigura ca nu se intampla nimic.
Nu sunt prea bune anticonceptionalele de aceea nu iau... sper sa fie totul bine asa!
De ce crezi ca nu sunt bune? Eu am inceput sa iau si nu am nicio problema.
Dar cati ani ai?
Sunt sanse dar foarte putine (1-7%) sa zicem, dc? pentru ca exista un lichid preejaculator parca se numea sau nu mai stiu sigur cum se numea dar este un lichid care nu e sperma dar are putini spermatozoizi... daca prezervativul s-a spart si lichidul a patruns in vagin ai mici riscuri de a ramane insarcinata, dar reped, mici sanse. Totusi eu as recomanda sa folositi prezervative de calitate, nu gen cum sunt alea de la lidl la 6 lei 12 bucati pentru ca sunt subtiri si se rup, luati durex sau love + pentru sigurata voastra.
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzz
Si mie mi s-a intamplat la fel. dar n-am patit nimic.neam speriat un pic am facut un test si neam linistit. fa si tu acelasi lucru. dar pe viitor ai grija.
Am mai facut un test cand am facut fara prezervativ si a fost totul bine, si acum ne-am speriat si de asta nu stiu, daca e posibil sa raman!
E o posibilitate de 99.9% sa ramai insarcinata da' daca te duci la farmacie si cumperi pastila de a 2a zi in 24h de cand s-a intamplat actul sexual nu ramai(raspuns din propia exp):*
beausingurlamasamea întreabă: