| anonimsiatat a întrebat:

TPU.Am si eu o intrebare.De cateva zile un baiat de la mine din liceu se tot uita la mine...este cu un coleg de al lui caruia îi spune de fiecare data cand ma vede ia uite si fata asta frumoasa.eu nu l-am bagat în seama nici pana in ziua de azi, mi-a cerut nr. de telefon si am spus 'nu', a-2-a oara am spus 'nu stiu'. Nu sunt genul de fata care sa ma bag in seama cu baietii asa usor si da asta e.
Am observat ca atunci cand doi baieti s-au asezat în fata mea el le-a spus sa ma lase sa trec si cand am trecut pe hol el m-a atins spunand 'Ah credeam ca e iubita mea'. Înca ceva colega mea sustine ca l-ar fi vazut cu o fata fiind prietena lui, iar eu nu stiu ce sa cred.As dori sa vad parerile voastre sincere, va multumesc.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Dupa cum vorbeste nu e om de incredere asa ca fii mai cu grija.

4 răspunsuri:
| Baby a răspuns:

Probabil are chef de joaca, sau ii place de tine. Da-i si tu nr de tel si vorbeste cu el asa ca prietenii. mai stii? poate o sa va placa unuia de altul.
succes

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Baga-te in vb cu el sa vezi ce vrea dar nu lua nimic in serios e clar ca nu e de treabawinking

| aryana_4212 a răspuns:

Data viitoare dai numarul de telefon si poate o sa fie ceva. Vorbeste cu el si vezi ce gandeste afla mai multe despre el si vezi.Iar dupa vorbe nu te lua niciodata ca nu te duce la bine.

| Daniela_8349 a răspuns:

De cati d'astia nu am dat ...multi si fara sa exagerezlaughing)
Ce fac eu cu asemenea specimene? Raspuns:Le dau jet.
Daca decat s-ar uita el la tine intr-un mod dragalas, si ar incerca sa se bage in seama cu tine fara astfel de replici ar merita o sansa asa NOT