| anonimsiatat a întrebat:

TPU.Am si eu o intrebare.De cateva zile un baiat de la mine din liceu se tot uita la mine...este cu un coleg de al lui caruia îi spune de fiecare data cand ma vede ia uite si fata asta frumoasa.eu nu l-am bagat în seama nici pana in ziua de azi, mi-a cerut nr. de telefon si am spus 'nu', a-2-a oara am spus 'nu stiu'. Nu sunt genul de fata care sa ma bag in seama cu baietii asa usor si da asta e.

Am observat ca atunci cand doi baieti s-au asezat în fata mea el le-a spus sa ma lase sa trec si cand am trecut pe hol el m-a atins spunand 'Ah credeam ca e iubita mea'. Înca ceva colega mea sustine ca l-ar fi vazut cu o fata fiind prietena lui, iar eu nu stiu ce sa cred.As dori sa vad parerile voastre sincere, va multumesc.

Vreau cat mai multe pareri, dau fundita+voturi, va rog.Va pup

2 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Pai sincer eu cred ca el doar se distreaza. Adica poate are prietena si de tine doar rade putin ca sa vada daca ii cedezi. Un tip normal care te`ar place nu ar face remarci d`astea. Deci, nu-l baga in seama big grin

| heiii a răspuns:

Hmm.vrea ori doar sa faca putin haz.ori e vreun fustangiu.dar daca e vreuna din variantele astea nu cred ca merita osteneala. daca nu te'ai aprins prea tare dupa el, parerea mea e sa'l uiti.