| George387r7 a întrebat:

Buna TPU,am si eu o intrebare, de ce ma excita foarte repede? Si de la un simplu gand la organul genital feminin ma excita.E din cauza ca nu am avut nici odata contact sexual? Mentionez ca am 17 ani.

8 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Aceasta este varsta cand ai cele mai multe erectii, nu strica sa te masturbezi de 2-3 ori pe saptamana daca nu ai o partenera, si da, avand in vedere ca nu ai avut contact sexual esti curios cum se simte, este normal faptul ca iti provoaca erectie gandul la fete.

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil pentru ca asta urmaresti non stop cu privirea, sau stai tot timpul cu mana in pantaloni, atingandu-ti cucul.
La 17 ani corpul tau este plin de hormoni activi si in loc sa te focusezi pe carte, pe sport pe facut ceva tot timpul, te obsedeaza mintea numai la sex si la organe sexuale.

| dullcat a răspuns:

Buna.Trebuia sa iti faci griji daca nu te excitai deloc.Esti in floarea varstei si a fertilitatii, asadar e de asteptat sa te exciti, inca nu ti s-au calmat hormonii.

| Hyperion7 a răspuns:

Posibil sa existe și o oarecare dependenta de filmele pentru adulți, la care se adaugă și hormonii și rezultă excitarea asta "exagerată"

| LePapillonSurvivant a răspuns:

La varsta dumneavoastra hormonii tropaie. Cand veti avea vreo prietena si veti face sex, o sa terminati in timp record. Pe masura ce timpul va trece, veti acumula experienta si veti fi constient de momentul in care trebuie sa va opriti pentru a nu termina. Momentan va chinuie hormonii.

| imiplacepepsi23232 a răspuns:

Mai lasa laba varule

| Arthurart231 a răspuns:

E de la hormoni! Este Ok!

| Andreibuc a răspuns:

Vrei sa ti fac oral?