| deliutzaish a întrebat:

:* am si eu o intrebare... de ceva vreme cunosc un tip mai mare ca mine cu 7 ani ( eu am 14 ), ne vedem foarte rar ar cand ne vedem totdeauna se baga in seama cu mine, dar mai face asa si cu altele sad dar mai trist e faptul ca mai recent m-a intrebat pe mess de cine imi plc, si nu i-am zis adevarul deoarece sa nu isi bata joc de sentimentele mele! nu stiu ce sa zic oare ma place? sau? ma puteti ajuta? thinking

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Pai daca se poarta asa si cu altele, eu zic sa nu mizezi pe seriozitatea lui si cred ca ai facut bine ca nu i-ai spus ce simti.
Incearca sa faci acelasi lucru: sa-l intrebi si tu pe mess de cine ii place sa vezi ce zice. Daca te iubeste iti va spune, probabil.
Plus ca la varsta lui ar trebui sa apara anumite urme de maturitate.
Bafta!

| ganeaa a răspuns:

Buna asta nu putem noi sa iti spunem ce e in capul lui dar totusi sa ai grija nu te arunca asa repede gandeste te ca el e mai mare cu 7 ani si na u esti la o varsta fargeda el poate are alte ganduai sa ai grija

greece12
| greece12 a răspuns:

La 21 de ani cati are tipul asta, ar fi trebuit sa aiba ceva mai multa minte.Probabil nu prea are succes intre cei de varsta lui si tu,ca si alte micute,ii satisfaceti nevoia de a fi admirat(pedofilia asa incepe). Bineinteles ca daca-i permiti,va ajunge mult mai departe,nu fiindca te iubeste, ci doar pentru a-si demonstra lui insusi ca e cineva, ca are succes.Crezi ca te place? Da,te place,asa cum iti plac si tie pisoii sau animalele micute.Le vezi,le mangai,te joci cu ele,acasa nu le poti lua, punct. Uneori iti mai aduci aminte de pisoiul ala dragut cu care te-ai jucat, dar nimic mai mult.Asa si el.Te vede cam cum vezi tu pisoiul ala.Bine,cu implicatii umane.Ii place de tine, cam in acelasi fel...Trimite-l in lumea lui de 20-21 de ani si-ai sa vezi ca nu-i place.Tu traieste-ti varsta impreuna cu fetele si baietii de varsta ta si bucura-te cat mai poti.Anii astia nu se mai intorc.Mult noroc!

| pink10 a răspuns:

Isi bate joc de tine rolling on the floor))

| ELLSSA a răspuns:

Eh te place!laughing
De unde ti-ai dat seama ca te place, doar ca te-a intrebat ceva pe mess? Si ca asa cum iti face tie, le face si alora?
Oricum e bine ca nu i-ai dat de inteles ca tu il placi.

| zizzu8 a răspuns:

Buna!
la 14 anisori pe care ii ai tu nu se merita sa ii strici pe relatii care nu vor merge niciodata
toate fetele de varsta ta se gandesc"e mai mare, e mai atragator...etc"
dar pentru ce? la varsta lui de 20-21 de ani,daca inca nu ae o prietena nu vrea relatii,mai ales cu cineva mai mic ca el, vrea doar aventuri de o noapte
poate ma insel, desi nu prea cred,... vorbeste cu el.
bafta!