Schimbarea vine tocmai din faptul ca ai fost timida...ai "gustat" odata din o noua viata si ti-a placut
lasa ca in ziua de azi e bine sa ai tupeu...e bun si ala jegos dar trebuie sa stii unde si cum sa il aplici
E bine ca pana la urma constientizezi ca ai o problema. daca vrei sa te schimbi o poti face.ce sa zic, fii mai ordonata, renunta la bautura, fa-ti un prieten si ia lucrurile usor nu le forta, n-o mai face pe grozava
Deci eu nu beau, imi place de cineva, nu imi place viata care o aveam inainte si nu vreau sa ma schimb... nu asta era intrebarea;-)
Asa am patit si eu. eram timida linistita invatam bine apoi am luat-o razna cam 4 ani. nu a fost pre bine pentru reputatia mea desi nu pot sa zic ca nu m-am distrat dar de cand m-am indragostit am gasit u fel de cale de mijloc m-am mai cumintit dar nu mai sunt nici asa fraieruta cum eram odinioara. ai grija ce faci ca exagerezi si o sa regreti unele chestii toata viata asa cum regret si eu. revinoti
Deci! eu aveam 4 puncte scazute la purtare momentan sunt sefa clasei, fac panarama la orice ora si de la 9 media pe primul semestru am ajuns la 6:50 oricum am facut contestatie, ma inteleg cu jumate de liceu cum sa iti zic? duc viata!
E alta treba acum, ai intrat la liceu, te-ai transformat. Totusi cred ca ar trebui sa ai cate putin din amandoua caractere ale tale.
Pai le pe amandoua cand vreau,... desi rar se intampla mai ales ca sunt rasa pe o parte ca skrillex plus vopsita roscat aprins, ce crezi? cand ma vede lumea... nu trec neobservata. oricum nu sunt in toate mintile
Asa e. nu esti in toate mintile!
Stiu :3 oricum imi place viata care o am acum. si nu ma gandesc sa o schimb... prea curand.
Felicitari!
Multumesc! o seara placuta!
La fel. te pup.
Ambientul, anturajul s-au cel mai probabil este vorba despre acesta perioada, in care simti sa fi altcineva, diferita opusul a ceea ce erai.
Timiditatea s-a transformat intr-o alta forma de exprimare mai libera si fara constragere, ai facut un pas prin care cel mai probabil te-a fortat sa-ti schimbi modul de a fi.
Este o perioada de revolta contra vieti, se intampla esti tanara, o adolescenta care de abia a inceput sa vada viata cu alti ochi, dar ai grija fiecare lucru, fapta a ta isi va avea in viitorul apropiat consecintele. Cine stie orice varsta isi are perioadele de razvratire.
Vrei sa arati altceva, chiar daca esti s-au nu constienta de acest fapt. La acesta varsta nu sti cine esti, fiindca personalitatea inca este in dezvoltare.
Sfatul meu gandeste-te bine inainte de a face ceva, ce mai tarziu ai putea regreta, mediteaza mai mult.
Repet nu este iesit din comun ceea ce ti se intampla toti trecem prin asemenea schimbari mai mult s-au mai putin.
Ai grija de tine
Pa, pa
Pai, eu cred ca te-ai schimbat pentru ca te-ai saturat sa fi luata peste picior si vrei sa le arati tuturor cum este sa fi in locul tau. Vrei sa le demonstrezi ca nu mai esti fata timida din generala si ca te-ai schimbat. Cam asa am patit si eu
Anonima17191 întreabă: