Eu zic sa nu te mai agiti asa din prima lasa lucrurile sa vorbeasca de la sine adica daca si seara urmatoare mai face asta intreaba-l u ce vrea si spui ca sti ca are prietena... si nu te mai saruta asa cu toti baietii intereseaza-te si u prima data oricum eu zic sa-l lasi sa mai faca el cate ceva sa-ti dai seama daca te place cu daevarat si e gata sa renunte la ea sau doar se joaca nu te grabi timpul e cel mai bun sfednik
Stai linistita, a fost doar un one night stand. Incearca sa te obisnuiesti cu astfel de oameni pentru ca o sa intalnesti o gramada de-a lungul timpului. Ce sa faci? Sa stai in banca ta pana te cauta, iar cand o sa o faca.sa porti o discutie cu el vis-a-vis de ce s-a intamplat si o sa fii lamurita
Ca e un curvar. mi s-a intamplat si mie fix acelasi lucru. a vrut sa vada cum e sa-si bata joc de doua fete in acelasi timp. vb cu prietena lui si spune-i ce ti-a facut, ca mai apoi sa ramana fara niciuna. asta merita. doamne cat ii urasc pe astia!
Poate are doar prietena, nu iubita, si vrea ceva mai mult de la tine.Sa fiti mai apropiati unu de celalat.Dar aveau o relatie cei doi, sau de prietenie?
Cine stie.e posibil ca relatia lui cu cealalta fata sa fie pe punctul de a se termina, sau el era nefericit in aceea relatie si poate de asta te-a sarutat, acum depinde voi ati facut schimb de nr sau id-uri sa pastrati legatura? fiindca daca nu ati facut-o inseamna ca a fost doar un one night stand
scarking12 întreabă: