Cam ciudat. Nu mi se pare corect ca o fata sa fie mai mare ca varsta sau ca inaltime ca baiatul. Scuze, oricum. Nu ma intereseaza, continuati-va relatia, daca voi va iubiti.
Ca inaltime nu, eu sunt destul de mica la inaltime
Bună AdaLorena.
De ce să fie ciudat? Dragostea nu are vârstă [-x.
Dacă tu îl iubeşti pe el, şi el te iubeşte pe tine, de ce asculţi de batjocura celorlalţi? Lasă-i, sunt nişte fustraţi. Nu-i mai băga în seamă, lasă-i în durerea lor să latre cât or vrea.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98
Nu mi separe asa de ciudat, la ce raspunsuri te astepti da si nu si restul vin cu pareri.
Nu mi se pare ciudat deloc.Eu am 16 ani prietena mea 17. Eu sunt a 10-a ea a 11-a si nu tinem cont de asta... Plus nu ar trebui sa te intereseze parerea celorlalti. Daca tie iti place e de ajuns ca sa fiti impreuna
N-ar trebui sa te intreseze ce spun alti... intr-o relatie sunt decat 2 nu mai MULTI... eu iti sugerez sa faci cea ce simti si o sa fie bine
Asta nu conteaza, conteaza ca iti place de el, nu conteaza varsta sau inaltimea, etc Succes
Nu nu mi se pare ciudat.
Odata ce el iti place, nu ar trebui sa te intereseze ce spun altii.;*
Eu am o prietena si e mai mare decat mine cu 2 ani si chiar daca cv ne zice cv noi ne iubim mai mult eu te sfatuiesc sa iti continui relatia cu acel baiat
Eu cred ca dragostea nu are varsta si nu conteaza ce zic altii ci ceea ce simti uh si iti doresti