| Iubibila01 a întrebat:

Deci eu am 17 ani. Acum cateva luni am iesit de cateva ori cu un baiat mai mic ca mine cu 2 ani(eu eram pe a10a, el pe a8a). Colegii m-au cam luat un pic la misto, si eu am inceput sa il ignor. Acum vorbim din nou, foarte des, si in fiecare seara pe mess, stiu ca ma place mult, si ar face orice sa fie cu mine. Si mie mi-e drag, ca e frumos :X si inteligent. Stiu ca vrea sa fim impreuna. Si cand va incepe scoala ne vom vedea din nou zilnic (suntem la liceu in acelasi oras). Dar ce credeti, nu vi se pare ciudat, eu pe a11a, si el pe a9a?

12 răspunsuri:
| DarkBlood32 a răspuns:

Cam ciudat. Nu mi se pare corect ca o fata sa fie mai mare ca varsta sau ca inaltime ca baiatul. Scuze, oricum. sad Nu ma intereseaza, continuati-va relatia, daca voi va iubiti. love struck

| Iubibila01 explică (pentru DarkBlood32):

Ca inaltime nu, eu sunt destul de mica la inaltime

| BLeur a răspuns:

Bună AdaLorena.

De ce să fie ciudat? Dragostea nu are vârstă [-x.
Dacă tu îl iubeşti pe el, şi el te iubeşte pe tine, de ce asculţi de batjocura celorlalţi? Lasă-i, sunt nişte fustraţi. Nu-i mai băga în seamă, lasă-i în durerea lor să latre cât or vrea. happy

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98

| Denis777 a răspuns:

Nu mi separe asa de ciudat, la ce raspunsuri te astepti da si nu si restul vin cu pareri.

| ValyMT2 a răspuns:

Ar trebui sa fi cu el. Nu e chiar asa de mare diferenta de ani.

| JusTLiVe a răspuns:

Nu prea ca-l invata fata pe baiatu la carte.

| StefanXy a răspuns:

Nu mi se pare ciudat deloc.Eu am 16 ani prietena mea 17. Eu sunt a 10-a ea a 11-a si nu tinem cont de asta... Plus nu ar trebui sa te intereseze parerea celorlalti. Daca tie iti place e de ajuns ca sa fiti impreuna tongue

| anduktz a răspuns:

N-ar trebui sa te intreseze ce spun alti... intr-o relatie sunt decat 2 nu mai MULTI... eu iti sugerez sa faci cea ce simti si o sa fie binewinking

| Postolache_Andrei_1998 a răspuns:

Asta nu conteaza, conteaza ca iti place de el, nu conteaza varsta sau inaltimea, etc Succes

| iliubeam a răspuns:

Nu nu mi se pare ciudat.

Odata ce el iti place, nu ar trebui sa te intereseze ce spun altii.;*

| Cristi_Cristutz_1993 a răspuns:

Eu am o prietena si e mai mare decat mine cu 2 ani si chiar daca cv ne zice cv noi ne iubim mai mult eu te sfatuiesc sa iti continui relatia cu acel baiat

| AdrYaN30 a răspuns:

Eu cred ca dragostea nu are varsta si nu conteaza ce zic altii ci ceea ce simti uh si iti doresti