| Alexutaa a întrebat:

am si eu o intrebare deocamdata n-am cerut niciodata parerea pe un site de socializare dar de data asta o fac, sunt foarte confuza. Azi am avut un "date" adica o intalnire cu un baiat am fost la un suc dupa o ora ce am petrecut in localul respectiv apare o prietena de-a mea care se aseaza la masa cu noi, nimic rau pana aici. Am stat destul demult in acel local, cand sa plecam vroiam sa facem o plimbare si am ajuns pana-n fata blocului meu unde am ocupat un loc pe o banca. Prietena mea a plecat acasa si am ramas doar eu si el. La care el imi spune " maine daca vei dorii putem iesi la un suc, o sa tinem legatura pe mess, acum ca ai numarul meu de telefon poti da beep oricand si am sa te sun ca minute sunt cu gramada" iar ultima lui fraza a fost " sa stii ca esti super okey si foarte de treaba". Tin sa mentionez ca el are 25 de ani iar eu 20.

Dar stiti care e problema imi cam place baiatu si nu stiu daca din cuvintele lui as putea considera "ca maybe ar vrea sa fie ceva serios sau doar o simpla amicitie". Considerati ca ar trebui sa i-au lucurile cu calm? Sau ar trebui sa pun eu piciorul in prag?

Multumesc kiss

Răspuns Câştigător
| blajsb a răspuns:

Cu calm ai mai putea merge si la o a doua intalnire vezi ce se mai intampla il cunosti mai bine si vei vedea poate va fi ceva acolowinking nu se face totul de la prima intalnire
p.s il poti intreba la a doua sau a treia intalnire subtil nu il lua pe sus ce ar vrea el pe viitor o relatie stabila sau ceva trecatorwinkingmerge sa stii

6 răspunsuri:
| Barby18 a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti cu el, sa nu iti dea false sperante :*

| DoctorulLove a răspuns:

Pai cel mai bine este sa vorbesti fata in fata cu el. sau daca vrei sa ai sanse mai mari, la urmatoarea intalnire, fa tu primul pas, ia-l de mana, si iti vei da seama, ce isi doreste, eventual incearca sa il saruti si vezi cum reactioneaza.

| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

DoctoculLove tie usor sa vorbesti dar ia pune-o in practica cum ti s-ar parea daca cineva ar incerca sa te sarute cand stai la un suc cu respectiva sa vedem ce reactie ai! Oricum ar trebui sa o iei usor baietii nu sunt mereu gata sa primeasca o veste fulger dar ambele sexe sunt la fel imprevizibile fa cum crezi tu de cuviinta.

| liviu42 a răspuns:

Sa le ei cu calm cel mai bine. Te mai vezi cu el de cateva ori si pe urma iti vei da seama ce intentii are el.

| Michell_7762 a răspuns:

O! putintica rabdare! este doar o prima intalnire!(de asta baieti nu va inteleg, imi place un baiat de la prima intalnire, nu etiu ce sa fc.,)Sa o luam cu inceputul! Este normal sa iti placa doar ai iesit cu el:2)Lasa relatia sa curga de la sine nu o forta:3)La baieti la place sa cucereasca nu sa fie asaltati:Eu cred ca este un inceput frumos care o sa aiba urmari si mai frumoase.Nu te forta sa pari ceea ce nu esti, lasa lucrurile sa curga lin.(graba strica treaba).Ai 20 de ani, esti destul de mare ca sa nu iei in seama orice raspuns.Calma,nu sari pe bietul baiat ca fuge, totul va fi super bine ai sa vezi! bafta.

| Otilikaa a răspuns:

Eu cred ca nu trebuie sa vorbesti cu el ca daca el nu te place sa nu raciti relatiile, dar mai bine ar fi sa mai lasi sa mai treaca putin timp si sa vezi daca sunt ceva semne daca te place si atunci sa lasi el sa conduca erlatia, iar daca nu incearca tu.eu cred ca daca te-a invitat in oras este deja un semn bafta.winking poate el special asa sa et faca mai curioasa, incearca si tu asa sa faci.