Pai parerea mea ar fi ca parintilor tai sa le spui ca ai un copil de 1 an si ca nu vrei sa te mai duci la scoala ca nu poti sa cresti si copilul si sa inveti... iar iubitului spune-i ca te-ai saturat de el si ca ai deja un copil cu altcineva si nu mai vrei sa auzi de el daca iti este de folos app ii poti spune iubitului ca barbatul cu care ai copilul are 32 de ani
Ai ramas insarcinata poate asta e cea mai de dat in boala numa vezi sa nu cumva sa-i bagi pe bune in boala
Buna, ii spui parintilor ca ai luat niste note foarte proste la scoala. Iubitului ca trebuie sa va despartiti sau ca trebuie sa pleci undeva pe foartee mult timp.
Ahhhhh am eu niste idei:spune-le parinrilor ca vei ramane repetenta la romana,mate,istorie, geografie, fizica.o sa-i innebunesti si iubitului zii ca vre-ti sa va despartiti ca nu mai are rost sa ramaneti...succes la pacalit
Pai...poti sa le spui parintilor ca ai ramas gravida[nu e minciuna ci pacaleala :p] si iubitului tau ca esti cu cel mai bun prieten al sau funda?
Mutubal întreabă: