Rasp la prima intrebare:nu ii baga in seama pe pretendenti si la un moment dat o sa se plicti
2; eu cred ca nu te-a iubit niciodata poate a fost doar o atractie
3; cred ca a vrut sa o faca pe aia geloasa si dupa ce si-au rezolvat problemele te-a trimis la plimbare.sau ai fost doar um moft pentru el. Sper ca te-am ajutat. FUNDA?
Off,ce situatie incalcita ai. Spune-mi si mie cum crezi tu ca o persoana te poate iubii in 3 zile?! Probabil baiatu asta vrea s-o faca pe fata aceea geloasa, deci eu am impresia ca doar se foloseste de tine, vrea sa-i demonstreze ei ca nu are nevoie de ea si vrea s-o faca sa se intoarca la el.Lasa-l in pace pe baiatu asta ca el nu cauta o relatie serioasa cu tine avand in vedere ca dupa doua zile s-a despartit de tine.
Baietii de la bloc lasa-i in pace ca ei nu vor sa fie cu tine(daca intelegi ce vreau sa spun)
Hmm.Am sa iti raspund la prima intrebare ce ar trebui sa faci. Vorbeste cu baietii spunandu-le ca nu ii placi.Si daca tot insista nu-i baga in seama.Dar daca te enerveaza la un moment dat le spui in felul urmator 'Sa va fie clar nu-mi place de vo si am incheiat discutia'.
2.S-a plictisit de tine.De la atatea mesaje s-a plictisit de tine.
3.Aicea nu prea pot sa iti zic cam multe.Nu stie pe iubeste mai mult ori pe tine ori pe prietena care s-a despartit. Funda
Ce-mi "plac" mie persoanele care stau cate 2 zile impreuna cu cineva; sau care daca ajung la o saptamana e minune
In primul rand, acel baiat s-a despartit de acea fata pentru tine? Adica a lasat-o pe ea pentru tine? Din cum te-ai exprimat pare ca nu.
"dar dupa masa a venit la mine si dupa ma invitat la el" -> dupa doua zile el deja stia unde stai?!
Dupa parerea mea, pentru acel baiat tu esti rezerva...