Salut.draga cine este mirat de treaba asta nu-l lua in seama.tu esti responsabila de propriile decizii si tu iti alegi drumul in viata.cum poate fi jenant lucruk ca esti virgina si ca astepti persoana potrivita cu care sa faci acest pas important in viata? nu nu este jenant.fii mindra caci esti printre putinele care se pot mindri cu asa ceva.la 14 ani corpul nu e dezvoltat coplet e adevarat.nu exista virsta optima la care trebuie sa incepe viata sexuala.totul depinde de propriile dorinte.credema ca cind va veni timpul vei sti ca esti pregatita si atunci sa o faci. daca nu te simti dezvoltata mental si psihologic si mai ales daca nu ai gasit persoana potrivita nu te grabi.toate la timpul lor.fii mindra ca esti cine esti.
Eu zic sa musti din mar, si sa simti placerile vieti, crezi ca mai pune cineva accent in ziua de azi la ce varsta te dezvirginezi? Totusi e bine ca ai rezistat pana la varsta asta, dar sa vedem cand ajungi la prima ta petrecere cu bautura si "etnobotanice" atunci o sa ne intrebi "cum a fost prima data pentru voi cand ati facut-o?"
Licse.esti prea frageda la 14 ani. si cei care rad de tine si sunt uimiti ca esti virgina nu'i baga in seama parerea mea e sa mai astepti. esti prea mica ai doar 14 ani. si e pacat de tine :* succes. ai grija ce alegeri faci in viata
Mai degraba e jenant pentru o fata sa NU mai fie virgina la 14 ani si daca ai fi dezvoltata, 14 ani nu e o varsta la care poti lua decizia cea mai buna, desigur poti sa iei o decizie proasta in aceasta privinta la orice varsta dar ideea e ca pe la 16, 17 ani o sa gandesti altfel si pe atunci poti sa te gandesti sa iti incepi viata sexuala.
Nu e nimic ciudat. Fetele grabite sunt catalogate drept curve, baietii grabiti drept curvari, deci trage si tu concluzia.
Cel mai bine este sa asteptzi momentul potrivit, chiar daca acesta ti s iveste la 20 d ani.nu-i nimic jenant sa fi virgina.este o calitate! asteapta momentul in care simti ca iubesti si ca esti iubita.lasa-i p ceilaltzi! atunci cand iti incepi viataza personala, iti pierzi ceva c niciodata nu vei mai avea.eu zic ca, cel mai frumos este atunci, cand daruiesti virginitatea persoanei iubite.
in viata poate vei uita cu cine ai facut-o sau cu catzi dar niciodata nu vei uita primul baiat cu care ai facut-o!
parerea mea este ca la 14 ani este prea devreme! gandeste-te ca poate vei ramane insarcinata,iti imaginezi cum vor reactziona parintii tai? un copil crescand un altul? o sa-ti distrugi viata complet!
gandeste-te bine! poate vei gandi ca c stie asta, ca nu ma intelege! t inteleg perfect! j eu am avut o prietena, care a ramas insarcinata la 16 ani? cea rezolvat? 1 singur lucru,ca shia distrus viata.un barbat extrem d gelos d atunci nu am mai vazut-o niciodata(dar ma jur ca niciodata)zambind, nearanjata, a pus in jur d 15-20 kg in plus p ea. vrei sa ajungi ca si ea?
De la 16 ani e legal si sanatos chiar.Dar o poti face si la 5 ani daca vrei tu.
Ah frate fiv-ar virginitatea! Voi sperati sa coboare ingerii cantand cand o s-o faceti prima data!
Eu am 15 si nu e ceva uimitor esti mica sunt mica si eu. mai ai rabdare cine te iubeste te asteapta cine nu te asteapta sta cu tine pentru sex
Draga mea astapta sa faci macar 16 -17 ani. nu conteaza corpuull :-X oricum iti zic euu. ca daca faci sex de la varsta asta mikutza o sa iti pierzi Copilaria:-x si sunt sigur ca ala care o sa o faci cu el. o sa-si bata joc de tine. ( sunt sanse de 85% ) decii. bafta
P.S : daca vreii sa o faci lasa-mi msj cu id tau)
Mai sincer sa-ti zic ceva, stai tu virgina ca bine esti nu te ambala sa faci sex sau doar pentru ca altii sunt uimitii este foarte bine, eu cred ca viata sexuala ti-o incepi doar cu un baiat care il iubesti in special la fete, Si nu nu este jenant sa fii virgina este ffff bine ca nu ai facut sex ca altele la varsta ta sunt deja experte isi incep viata sexuala la 12 ani, In plus da te poate afecta la dezvoltare depinde de organismul tau cum e, Sfatul meu este sa mai astepti putin un an doi :*
Draga mea, si eu sunt virgina, si eu am 14 ani, si la mine se mira lumea. Si m-am despartit de prietenul meu pentru ca nu ma simt pregatita sa fac acest pas cel putin nu cu el! plus ca toti l-au considerat un dobitoc ca a renuntat la o fata care il iubea [eu] pentru o curva cu care a stat o noapte. tu sa faci pasu' asta cand crezi tu ca e momentul potrivit
Scumpa nu e o rusine din contra, dar ar fi recomandat sa fie dupa 17-18 ani, daca o vei face acum peste cateva zile, saptamani, luni, ani o sa-ti dai seama de ce prostie ai facut, vei regreta parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti sa te mai dezvoliti un pic...
ai gj de tine
De ce te grabesti? Daca cumva cineva se va lua de tine, spune-i asa: "Eu ca tine pot fi oricind (dezvirginata), insa tu ca mine (virgina) nu vei mai putea fi niciodata!". Si sa stii ca ai citit bine, inca nu e timpul. Lasa ca toate sa fie la timpul lor, si vei avea de cistigat. De ce sa maninci un mar necopt, care iti face gura punga de acru ce e, cind poti sa il mininci dupa ce mai astepti pina ce se coace, si atunci te poti bucura de dulceata lui?
anonim_4396 întreabă:
iTzAndreyy întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: