| Mariaa321 a întrebat:

Buna TPU ! Am si eu o intrebare: este posibil sa ramai insarcinata daca partenerul avea sperma pe mana dar s-a sters cu un servetel uscat, apoi a bagat putin degetele pe "jos" ? Va rog raspundeti ! Multumesc .

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Teoretic e posibil. Spermatozoizii traiesc in aer pana la 24 de ore si stersul nu are nici o valoare in a-i indeparta. Probabil riscul este mic, infim, dar exista.

| Mariaa321 explică (pentru Brigaela):

Off, si daca a bagat foarte foarte putin degetul? adica nu a intrat. doar a pus asa.a pipait nu stiu cum sa zic.

| dreamgirl94 a răspuns (pentru Mariaa321):

Ca sa nu ti mai faci atatea griji i-ati un test de sarcina.e cam 6-8 lei.

| Brigaela a răspuns (pentru Mariaa321):

Nu conteaza, atata timp cat ti-a atins vulva. Nu conteaza daca mana era uscata sau umeda, daca a fost penetrare cu degetul sau nu, daca a durat o secunda sau 10 minute. Totusi, retine ca riscul este mic, foarte mic. test de sarcina poti face peste minim 21 de zile.

Am facut testul ieri. dupa 10 zile. pe foaia de instructiuni scrie ca dupa 7 zile. dar trebuia sa imi vina pe 14 si nu mi-a venit.de obicei imi vine cu cateva zile inainte. o sa-l mai fac peste 3 zile.asa scria acolo. Sper sa fie din nou negativ!

Da, poti face testul atat de repede, dar, in acest caz, el iti poate arata doar daca ESTI insarcinata (asa scrie pe ambalaj). Adica nu iti poate arata daca NU esti insarcinata. Il interpretezi numai daca e pozitiv, daca e negativ nu are absolut nici o semnificatie. Deci n-ai aflat absolut nimic si nici la testul de peste 3 zile nu vei afla nimic, daca este negativ. Trebuie sa citesti atent ce scrie pe ambalaj si sa interpretezi corect, nu dupa cum iti convine. daca vrei un exemplu, am o clega care a facut test in ziua 19 dupa contactul sexual, din prima urina de dimineata si era negativ, iar peste 3 zile, in ziua 22, aceeasi marca de test, cumparat din acelasi loc, era pozitiv (are o fetita superba).

O sa-l fac din nou si o sa iau de la aceeasi firma.ma rog sa iasa tot negativ.

Dar dupa ce trec minim 21 de zile de la intamplare. si apoi, inca unul peste inca 3 zile

Mi-a venit! Sper ca pot sa stau linistita acum.

Stiti cumva daca Neolin este bun pentru dureri menstrualeee?

Daca a venit exact in ziua calculata si e normala din toate punctele de vedere, atunci poti exclude o sarcina. Neolin e prea puternic pentru dureri menstruale. Incearca un No-spa si o sticla cu apa calda

Mi-a intarziat cu o zi. si.in rest nu e nimic schimbat. Multumesc frumos pentru ajutor!

O intarziere cat de mica, creste usor riscul de a fi menstra falsa, desi nu cred ca e cazul. Pentru certitudine, fa un test de sarcina la 7 zile de la aparitia sangerarii. Ar fi bine sa mergi, dupa sangerare si la ginecolog.

| dreamgirl94 a răspuns:

Nu.spermatozoizii mor in 8 secunde de la contactul cu aerul. daca se termina pe mana si ti baga degetele imediat dupa era o sansa minora.dar stai linistita.e imposibil

| Mariaa321 explică (pentru dreamgirl94):

Multumesc frumos !

| ingerdraq a răspuns (pentru dreamgirl94):

Ce? Spermatozoizii mor in 8 secunde de la contactul cu aerul? CIne ti-a zis aberatia asta? Unde ai citit aberatia asta?laughing In vagin e vid? Nu exista aer? Cand te duci si donezi sau faci o spermograma (analiza la sperma) cum ejaculezi in recipient? Si cum adica rasp tau "o sansa minora sau inposibil, te contrazici? Daca nu puteti da un rasp care sa ajute nu l mai dati. Si raspuns la intrebare.E posibil sa ramai insarcinata dar sunt sanse ff mici, dar sunt.

| Mariaa321 explică (pentru ingerdraq):

Daca avea mana uscata.sunt sanse?