Nu marimea conteaza, ci cum faci tu treaba. Atata timpcat punctul G se afla la o distanta de 5cm, nu iti trebuie un penis de 20cm. Tu trebuie sa stii cum sa o satisfaci.
Nu se poate mari in nici un fel. Nu te nenoroci singur. Insasi faptul ca ti se pare mic este o disforie, sa stii; asa ca ai deja o problema psihica, ''multumeste-te'' cu problema asta si nu te mutila.
Simplu,til legi de un avion si el til va trage, va fi asa mare incat o sa ai un penis de o sa til vada si alea de pe marte, dar serios acum singura modalitate este operatia atat, restul sunt basme
Este mediu si fii multumit cu cat il ai, ca altul nu-ti mai creste si nici nu se lungeste.
Ținând cont că media in Romania este de 13.7 stai bine. Și eu gândeam ca si tine și acum e cam de 17 și îți zic eu că la multe contacte mai rămâne și afara... Degeaba îți bați capul cu asta, ai lucruri mult mai importante
Ce imi place foarte mult la voi copii, este faptul ca nu ati intretinut nici-un act sexual, dar va ingrijorati de marimea penisului. Nimeni nu v-a spus marimea ideala, daca il considerati mic, o faceti pe ce baza? Pe baza ca ati auzit pe net si pe la prieteni ca este bine sa o ai mare? Fi-ti seriosi!
Penisul are 2 functii, urinare si reproducere, inca nu stiu nimic despre a 3-a functie, sa fie si un accesoriu estetic...
Toata lumea stie ca pentru a-ti mari nevastuica trebuie sa pui untura veche de un an