anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare. il plac pe un baiat din clasa mea cam de 3 luni. el este distant cu mine, dar vorbim cateodata pentru ca sta langa mine in clasa. Eu as vrea sa fiu cu el dar sunt timida si nu stiu ce sa fac straight face (El nu este foarte popular, dar mi-e frica sa nu rada niste colegi mai rai din clasa de mine ca suntem impreuna) s-ar putea ca unii sa nu inteleaga dar ma panichez asa tare cand trece pe langa mine. stiu ca e cam ciudat... va rog nu radeti de mine, dau spam dau funda la raspunsul cel mai bun, mersi pa pa :X

Răspuns Câştigător
| BLeur a răspuns:

Bună.

Faza e că, dacă este distant cu tine, nu vrea nimic de la tine. Sunteţi doar prieteni şi atât, nu cred că vrea mai mult de la tine. Nu-i mai văd rostul, decât să stai aşa, ai stat destul 3 luni, caută-ţi alt băiat. Iar dacă tu ajungi să-l iubeşti pe el, şi o să vrea şi el o relaţie cu tine, el trebuie să facă primul pas nu tu. Şi, dacă vă iubiţi nu v-ar păsa de ce zic unii din colegii voştrii sau oricine altcineva. Dacă vezi că e distant, lasă-l. Nu merită :*.

Dacă mai ai nevoi de vreun sfat, dă-mi add : dnd5min_xd.

1 răspuns:
| neutrino a răspuns:

Dupa felul cum pui problema, colegii tai chiar ar avea motiv sa rada de tine si in mod special baiatul placut de tine. El oricum nu te place.