Cu rusinea nu rezolvi nimic. Incearca sa vorbesti cu prietenii lui sa vezi ce sa intampla.
Cere numarul acestuia prietenilor lui. Incearca tot posibilul sa fiti impreuna daca si tu il placi!
Forteaza lucrurile putin. Un sarut, ceva, nu strica!
Daca inteadevar se intampla asa si nu se uita in gol pe langa tine este destul de sigur ca te place... Daca tot iti e rusine sa vorbesti cu el intre 4 ochi incearca pe mess sau Facebook, mai mult s-ar putea sa nu fie nevoie, dar de curios, cati ani ai?
NU-ţi fie ruşine, dă-i bice, nu mai sta. Du-te la el, vorbeşte, ieşiţi la un suc, în parc sau chiar la el acasă sau la tine. ÎŢi păcăleşti părinţii că vine să învăţaţi pentru următoarele ore. Cred că te mai place, mai reacţionează cu el, fii mai apropriatăă, nu te lăsa bătută. FUNDĂĂ?
Creeed ca te place. Si eu am trecut prin asa ceva. Ar trebuiiii sa vorbiti intre 4 ochi sa ajungeti la un consens, si de acolo veti vedea in continuare ce se va-ntampla!
Funda?
Dar mi-e rusineeee. :''>
Cu rusinea nu rezolvi nimic. Incearca sa vorbesti cu prietenii lui sa vezi ce sa intampla.
Cere numarul acestuia prietenilor lui. Incearca tot posibilul sa fiti impreuna daca si tu il placi!
Forteaza lucrurile putin. Un sarut, ceva, nu strica!