Uite, si eu am fost in situatia ta cand eram in clasa a 9-a...Si eu am in clasa un asemenea baiat care vine la mine, ma ia in brate, am tachineaza, imi pune porecle, vb mult pe chat si asa, dar ghici ce.el e intr-o relatie la momentul asta. Ceea ce pot sa-ti spun ca sa te incurajez este ca la inceputul clasei a 10-a, lui chiar ii placea de mine si facea toate chestiile de mai sus, intocmai ca in clasa a 9-a, cand mie imi placea de el. Fiind obisnuita sa nu mai pun la suflet si sa nu ma mai incante atat de mult fazelel astea, pentru ca stiam ca nu inseamna nimic, nu am realizat ca el chiar ma placea..Si el atunci s-a combinat cu alta fata. Tot ce poti face tu este sa vezi daca se comporta la fel cu toate fetele. daca nu, atunci da, te place. Dar daca le ia in brate pe toate, inseamna ca asa se manifesta el, ca e mai apropiat de fete. Succes! :*
Vorbeste cu el sau pune un coleg/prietena ceva sa vorbeasca pentru tine, daca nu ai textele la purtator.
Cel mai probabil ii place de tine, daca nu, e prost.
Toate lucrurile astea inseamna ca esti tu prea copila si naiva si inca n-ai iesit din cocon. Cum sa crezi ca cineva ar putea avea "sentimente" pentru tine, cand voi sunteti niste amarati de colegi de clasa?! Pe bune acum, daca zici ca intre voi exista doar tachinari, incearca sa le stopezi. Daca o sa fie deranjat, probabil II PASA de tine si na. o sa ajungeti si voi sa iesiti la brat din clasa sa ajungi invidia proastelor de clasa 4a. Bravo girl, keep going! Esti smart rau!