Nu știu vârsta voastră, dar în situația de fata sunt doua variante.
1. Va uitați la film, va sărutați etc.
2. E posibil ca fiind doar voi doi sa încerce sa treacă la următorul pas al relației, adică a face dragoste. Acum rămâne la alegerea ta dacă te simți sau nu pregătita sau dacă iți dorești asta. Daca nu vrei asta respinge-l delicat.
Sper ca te-am ajutat.
Take care.
Pai ce asta e prost sa va uitati doar la film? Dupa film sau chiar in timpul lui va trece la treaba! Si uita asa vei impusca 2 iepuri deodata!
Dragutza, e doar un film. Nu ai ce rau sa patesti. Daca ti'e frica de sex, spui NU si gata. Daca insista se numeste VIOL si esti indreptatita sa'l denunti. Nu mai fii asa comunista, mergi la el, ca nu se intampla nimic.
Tu ai 15 el 17. sa vezi filmu doar tu cu el?!
eu cred ca tu gandesti destul de matur. ai incredere in deciziile tale. nime nu te obliga sa te iei dupa sfaturi, dar poti s le asculti si fa cei mai bine pentru tine. si avand in vedere ca ai cerut parerea noastra, eu una, zic sa astepti, el vrea mai mult. te simti pregatita pentru urmatorul pas?
gandeste-te ca nu va mai fii cum a fost! consecinte! farmecu e acum. dupa ce fci ce vrea el. poate sa fi al lui! totul se schima! tu ce vrei? vrei sa iti pierzi inocenta?
gandeste-te bine.nu-i graba. el ar avea rabdare dc tu nu esti pregatita?
griji d tine