| mydreams a întrebat:

am si eu o intrebare, imi place de un baiat foarte mult si el ma place, si m-a invitat la el sa vedem un film seara, i-am zis ca mai bine mergem la cinema a zis ca nu pentru ca nu se duce la filme la cinema ca nu ii plac(asa a fost mereu), si am zis sa nu ii deranjez pe ai lui si a zis ca nu e problema ca sunt plecati, ai mei au zis ca m-ar lasa daca vin acasa imediat dupa film, si el a zis ca o sa ia un suc si ceva de mancat la film(nu le are cu bautura, berea etc. si nu stiu ce sa ii zic ca el e un baiat sincer si nu ma minte deloc, sunt cu el de cateva luni vreo 3 luni cam asa si ma respecta, niciodata nu m-a injurat, niciodata nu a dat in mine, niciodata nu m-a inselat si cand am probleme se baga pentru mine, avem prieteni comuni, iesim afara zilnic, si a zis sa vedem un film, am mai vazut filme dar cu mai multe persoane, dar acum a zis ca ar vrea doar noi 2 si i-am zis ca ma mai gandesc si a zis ca bine, nu stiu ce sa ii zic, adica e de treaba tipul si il iubesc mult si el pe mine ma iubeste mult dar acum chiar nu stiu ce raspuns sa ii dau, afirmativ sau negativ, va rog mult de tot, dau fundita!:*:*:*

6 răspunsuri:
| Diana_1691 a răspuns:

Nu știu vârsta voastră, dar în situația de fata sunt doua variante.

1. Va uitați la film, va sărutați etc.

2. E posibil ca fiind doar voi doi sa încerce sa treacă la următorul pas al relației, adică a face dragoste. Acum rămâne la alegerea ta dacă te simți sau nu pregătita sau dacă iți dorești asta. Daca nu vrei asta respinge-l delicat.

Sper ca te-am ajutat. big hug

Take care. happy

| °º•●-♫-aLЭxeL-♫-●•º° a răspuns:

Ai mai pus-o odata tziam spus sa te ducihappy

| danielagoldica a răspuns:

Pai ce asta e prost sa va uitati doar la film? Dupa film sau chiar in timpul lui va trece la treaba! Si uita asa vei impusca 2 iepuri deodata!

| mydreams explică:

Eu 15 el 17batting eyelashes

| Derye a răspuns:

Dragutza, e doar un film. Nu ai ce rau sa patesti. Daca ti'e frica de sex, spui NU si gata. Daca insista se numeste VIOL si esti indreptatita sa'l denunti. Nu mai fii asa comunista, mergi la el, ca nu se intampla nimic.

| evrika a răspuns:

Tu ai 15 el 17. sa vezi filmu doar tu cu el?!
eu cred ca tu gandesti destul de matur. ai incredere in deciziile tale. nime nu te obliga sa te iei dupa sfaturi, dar poti s le asculti si fa cei mai bine pentru tine. si avand in vedere ca ai cerut parerea noastra, eu una, zic sa astepti, el vrea mai mult. te simti pregatita pentru urmatorul pas?
gandeste-te ca nu va mai fii cum a fost! consecinte! farmecu e acum. dupa ce fci ce vrea el. poate sa fi al lui! totul se schima! tu ce vrei? vrei sa iti pierzi inocenta?
gandeste-te bine.nu-i graba. el ar avea rabdare dc tu nu esti pregatita?
griji d tinehappy