| mydreams a întrebat:

am si eu o intrebare, imi place de un baiat foarte mult si el ma place, si m-a invitat la el sa vedem un film seara, i-am zis ca mai bine mergem la cinema a zis ca nu pentru ca nu se duce la filme la cinema ca nu ii plac(asa a fost mereu), si am zis sa nu ii deranjez pe ai lui si a zis ca nu e problema ca sunt plecati, ai mei au zis ca m-ar lasa daca vin acasa imediat dupa film, si el a zis ca o sa ia un suc si ceva de mancat la film(nu le are cu bautura, berea etc. si nu stiu ce sa ii zic ca el e un baiat sincer si nu ma minte deloc, sunt cu el de cateva luni vreo 3 luni cam asa si ma respecta, niciodata nu m-a injurat, niciodata nu a dat in mine, niciodata nu m-a inselat si cand am probleme se baga pentru mine, avem prieteni comuni, iesim afara zilnic, si a zis sa vedem un film, am mai vazut filme dar cu mai multe persoane, dar acum a zis ca ar vrea doar noi 2 si i-am zis ca ma mai gandesc si a zis ca bine, nu stiu ce sa ii zic, adica e de treaba tipul si il iubesc mult si el pe mine ma iubeste mult dar acum chiar nu stiu ce raspuns sa ii dau, afirmativ sau negativ, va rog mult de tot, dau fundita!:*:*:* am uitat sa mentionez ca el are 17 ani si eu 15happy

4 răspunsuri:
| butt3rfly16 a răspuns:

Daca nu iti este teama de faptul ca sunteti singuri fara alte persoane in jur atc nu vad nicio problemahee hee. Baiatul vrea sa fie romantic si sa petreaca ceva timp cu tine.Doar ca e posibil ca primul gand care ti-a venit in minte cand a zis sa vedeti un film impreuna singuri la el acasa a fost ca ar vrea ceva...insa, ar trebui sa faci ce ti-au zis ai tai imediat dupa filme sa mergi acasa si atc nu va fi nicio probl.Bafta si vizionare placutawinking

| Stefania a răspuns:

Buna!

Ce romantic ar fi day dreaming.

Uuu stai sa ma trezesc la realutate`hee hee. Asa, deci. Daca el te-a invitat ar trebui sa mergi, nu prea cred ca ar fi ceva iesit in comun, adica este Ok si mai ales daca ai incredere in el`happy

kiss

| alexutu001 a răspuns:

Buna, pai daca ai atata incredere in el si ai tai te-au lasat ce mai astepti? nu lasa baiatul sa astepte:p vizionare placutahee hee. o seara placuta

| °º•●-♫-aLЭxeL-♫-●•º° a răspuns:

Deci oricum ai putea sa te duci nu are ce sa ti se intample ascultatzi inima daca ai suficienta incredere in el du-tehappy