| elenasofia a întrebat:

Am si eu o intrebare in ceea ce prveste relatia de cuplu. Sunt cu un baiat de 4 luni si 3 saptamani.Totul a fost perfect pana acum 2 luni cand am facut schimb de parole si el pe facebook vorbea cu multe fete si la toate le punea ":*". I-am zis de fazele astea,dar mereu zicea ca exagerez. Ne certam, ne impacam si tot asa. Dupa o vreme din nou apareau aceste convorbiri si i-am zis sa se schimbe,sa fie totul ca inainte si mereu zice ca se schimba, dar a contiunuat la fel. Si mereu cand ii zic si prietenele mele le zice ca sunt prea geloasa si ca el nu saluta pe nimeni.In fiecare saptamana iese cu baietii la suc, noi suntem la diferitee licee dar din aceiasi zona,si nu iesim prea des.Mi-am facut un mess fals si am inceput sa vorbesc cu el si a reactionat pozitiv. Ba chiar a cerut si numarul de telefon. Dupa aia i-am zis ca eu am fost si a zis ca stia ca sunt eu sau una din prietenele mele...oh go on
Acum si-a schimbat si parola de la facebook si cand ii zic sa mi-o dea zice ca nu, ca mereu interpretez multe,etc.
Nu stiu ce sa mai fac, nu as vrea sa ma despart de el.Il iubesc si sunt sigura ca si el ma iubeste, dar nu inteleg de ce face toate astea. sad
M-ati putea ajuta cu un sfat? Ce sa mai fac? sad

26 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Esti prea geloasa iar el poate e mare gagicar, concluzia:nu vei fi fericita cu el

| grab a răspuns:

O pauza face bine oricui.
incercati sa va vedeti de treburi fiecare separat si timpul o sa va demonstreze cat de mult vi se face dor, daca vi se face, reciproc sau numai intr-o directie.
succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Daca esti sigura ca te iubeste, sa stii ca trebuie sa intelegi ceva. Daca vrea sa te insele, o face si cu tine de mana, nu are nevoie de facebook sau alte chestii sa le poata "vraji".

Daca stii ca nu face asta sau nu va face asta, atunci ai incredere in el. Nu il vei putea schimba pentru ca asa este el, deci nu poti decat sa accepti ca el vorbeste cu alte fete si ca flirteaza cu ele.

Tu singura trebuie sa decizi ce trebuie sa faci. Dar daca continui sa fii cu el, atunci accepta ideea ca asa e el si nu poti sa-l schimbi. Si scoate-ti ideea din cap cu parolele de la fb/mess, sau alte site-uri. Nu e sanatos sa stii ce face. Fiecare are o viata privata si nu va exista decat un baiat in viata ta cu care vei imparti totul, si acela nu e la varsta asta. Ori ai incredere in el si nu ii vei mai scoate ochii pe subiectul asta, ori atunci pune punct pentru ca nu iti face bine. Vei continua sa suferi si sa te agiti si sa iti faci rau singura.

Numai bine, copil!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce relatie aveti si voi fratiilor... bai daca unu imi cere mie parolele de la tot tacamul il dau in gat. Astea nu-s relatii, facebook-ul ala o sa va omoare in loc sa iesiti din casa si sa va simtiti bine fiind intr-o relatie voi va cct-ati pe voi pe niste cct-uri de conturi. Este total aiurea. Tu ce ai face dupa tine asa?

| elenasofia explică (pentru anonim_4396):

Nu stiu. Acum mi-a dat parola. Si stii nu prea iesim, relatia noastra e "mai secreta " sa zic asa.
Stiu doar cateva persoane

| anonim_4396 a răspuns (pentru elenasofia):

Si cand o sa iti ceara sa face-ti sex. tot prin scris o sa face-ti? eu zic sa incercati un oral.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l in pace nebunoo ca ai sa-l imbolnavesti cu prstiile astea ale tale, pune mana si mergi la un psiholog ca s ate scape de gelozie ca o sa ai multe de pierdut in viata dupa urma ei

| BLeur a răspuns:

Pe bune? Ai ajuns să fi geloasă doar pentru un SIMPLU emoticon? oh go on.

| elenasofia explică (pentru BLeur):

De fapt sunt zeci de convorbiri.

| BLeur a răspuns (pentru elenasofia):

Merită să fie aşa dacă se dă la ele, serios vorbim. Dacă nu se schimbă şi te înşeală REAL, nu virtual clar te desparţi de el. Dacă ar face-o prima dată, o va face de mai multe ori.

Id-ul meu: outlawzzzzz dacă mai ai nevoie de vreun sfat.

| elenasofia explică (pentru BLeur):

Da-mi accept

| BLeur a răspuns (pentru elenasofia):

Gata.

| elenasofia explică:

Si ne-am despartit.happy
Ma bucur enorm ca am facut-o.
O sa va zoc cum s.a intamplat(doar asa de curiozitate) :d
In ianuarie, i-am aflat parola de la facebook si vorbea nu n fete.Si nu doar chestii de genu "salut, ce fac? i" ci le cerea nr de telefon, daca vreuna il intreba daca are prietena mereu zice ca nu si le cerea la altele poze cu ele, plus ca cu una mereu o intreba daca vrea sa fie ceva "mai mult decat amici in vitoarul apropiat". Cand am vazut toate chestiile astea imi venea sa mor, l.am sunat si l.am injurat si l.am pus sa imi explice tpate chestiile astea. A zis ca abereez ca mint etc ..si i.am zis ca o sa-i fac un preen screan la convorbiri si atunci a si schimbat parola.
Dupa ne.am despartit si dupa 3 zile a fost cu fata aia, insa s.au despartit deoarece el se gandea doar la mine si mereu ii zicea pe numele meu ei.
Acum ma implora sa ne impacam, zice ca s.a schimbat, ca stie unde a gresit etc.
Insa n.am sa il iert!
Asa s.a intamplat.

| OanaMada a răspuns:

In primul rand asta cu parola de la fb,mess etc. mi se pare o prostie! Trebuie sa existe incredere,totusi fb e ceva personal. deci parola nu se da. Acum sa trecem peste faza asta,v-ati dat parola iar tu ai avut o surpriza. Poate asa e felul lui,nu se poate schimba. Daca ai incercat sa il schimbi si nu reusesti, eu zic sa te desparti de el. si daca te iubeste cu adevarat, asa cum spui tu, atunci se va intoarce la tine schimbat. Va vedea ca ii e rau fara tine, si se va intoarce la tine. Stii cum e vb aia: trebuie sa dai cu capul de pragul de sus ca sa il vezi pe cel de jos.

| elenasofia explică (pentru OanaMada):

De intors nu se va intoarce pentru ca cgiar el mi-a zis-o ca nu se roaga de nimeni sa fie cu el, sau sa il oblige

| OanaMada a răspuns (pentru elenasofia):

Asta inseamna ca nu te iubeste destul. Daca te iubeste atat de mult, iti spun eu ca se intoarce, daca e matur isi da seama ca a gresit si lasa orgoliu asta ca de fapt faza cu :nu ma mai intorc. mi se pare ca e din orgloiu. Daca iubesti cu adevarat incalci si orgoliu, si principii, si reguli

Dar oare nu exista o alta metoda in afara despartirii? sad

Daca e destul de matur poate intelege si daca ai o discutie serioasa cu el gen : uite bai mie nu imi convine sa vb cu altele sunt geloasa si punct. intelege si schimba-te. Daca nu vrea nici cum fa-l si tu gelos, poti sa incepi sa vb si tu cu baietii. Asa poate va vedea cum te simti tu cand el vb cu alte fete

sad

Atunci fa-l gelos, raspunde-i cu aceeasi moneda.

Am incercat. I-am zis ca de acum si eu o sa ies si a zis ca pot sa ies doar sa ii zic.

Din cate vad eu e nepasator, nu il intereseaza de tine. Eu zic ca nu merita sa iti perzi timpul cu el. Nu are rost sa iti mananci nervii cu el pentru ca nu merita.

Nu pot sa ma despart de el. Deja m-am gandit la viitorul alaturi de el. I-am luat deja si cadoul de craciun. sad

E plina lumea de baieti care merita iubiti. Dar prietenul tau nu e unul din ei. Ma gandesc ca nu esti foarte mare. ai viitorul in fata ai o viata frumoasa inainte nu ti-o irosi pe el. In viata trebuie sa alegi ce e mai bun pentru tine nu ce te face sa fii trista si sa suferi.

| ღcamyღ a răspuns:

Te inteleg si se comporta asa pentru ca si-a dat seama ca daca ramane cu tine nu o sa mai poata vorbi cu nici o fata si crede ca esti prea geloasa incearca sa nu mai te bagi cu forta in viata lui lasa-l sa vorbeasca cu cine vrea pentru ca pana la urma e si el om si nu iti mai face atatea griji daca te iubeste te va pretui si nu te va insela happy
Succes sper ca ti-am fost de ajutor.

| EdiEddy a răspuns:

Sfatul meu este sa te desparti de el, ca-ti faci mult rau tie, dupa cate ai spus nu prea iti da atentie... mai sunt baieti mult mai iubitoriwinking Mult succes :*