anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU Am si eu o intrebare in scoala la mine exista o fata foarte frumoasa ca o plac multi baieti prin care si eu m-a placut acum 1 luna dar dupa aceea am mers in Spania si am vb cu ea doar pe facebook si mess cand m-am intors in Romania dupa 2 luni ea nu ma mai bagat in seama tot ma ignora si eu am fost suparat... Cum sa fac ca sa ma placa din nou ca sunt complet sigur ca nu mai ma place? Funda

Răspuns Câştigător
| StevenMetalhead a răspuns:

Intelegi tipu, chestia cu comunicarea virtuala e ceva normal in zilele de astazi, dar vezi ca fata se saturase sa vorbeasca 2 luni cu tine si de aceea si-a gasit pe altcineva.Cand erai in Spania trebuia sa faci cunostinta cu vreo fata,dar acum multi pot sa-ti zica ca ai intirziat, ca si-a gasit altul, ca nu mai ai nicio sansa, dar eu iti voi zice altceva Cristi, nu te da batut.Eu stiu ca poti.Eu stiu ca poti sa-ti gasesti alta fata foarte frumoasa, pe aia laso deja, ai pierdut-o, dar nu e vreo problema sa-ti gasesti pe alta.Bine,bafta la cautat.

3 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

De parcă ar conta că te mai place sau nu. Oricum vârsta își spune cuvântul.

| kbxftw a răspuns:

Deja a pus ochii pe altul, stai liniştit că n-o mai iei înapoi.

| molly32 a răspuns:

Bun acum depinde si de fata ce fel de persoana este si bine inteles ce ai discutat tu cu ea poate ca s-a simtit abandonata si singura cu toate ca vorbea cu tine dar daca nu ai fost langa ea s-a gandit ca no so mai placi si de asta acum te ignora se apara sa nu cumva sa o ranesti iar sau poate doar ca sa o observi tu mai bine si sa ai curaju sa mergi la ea