Normal e una, firesc e alta.Normalitatea e definita de norme(reguli) asa ca are o mai putina importanta.Trebuie sa faci mereu ceea ce simti, ceea ce e firesc, fara sa te intrebi daca e normal sau nu.Asta in general.
In ceea ce priveste situatia de fata, nu exista norme clare care sa reglementeze diferentele de varsta permise.Asa ca e si normal, si firesc, sa iti placa baietii mai mari decat tine.Cu atat mai mult la varsta ta, avand in vedere ca baietii de aceeasi varsta cu tine sunt "martieni", aflati inca in plina faza de transformare din copii in baieti (barbati), confuzi, etc. Oricum e ceva larg raspandit, nu esti singura care simte asa ceva. Explicatii sunt multe dar nu cred ca e cazul sa ma apuc sa le insiruiesc.
@Oli, cate frustrari! Sper ca ai sub 18 ani, cu mult. Oricum, maturizeaza-te! Fii barbat! Cu o asemenea atitudine si vorbe de duh emise, nu e de mirare ca multe vor macar ceva bani si lucruri asemanatoare. Daca tot nu prea exista barbati (in adevaratul sens)...
E normal daca esti tu imatura, incerci cumva sa compensezi. Pe masura ce te vei maturiza (daca o vei face), vei incerca sa gasesti relatii cu baieti apropiati ca preocupari cu tine, nu ti se va mai parea interesanta o relatie cu unul totatl diferit de tine.
Depinde de personalitatea fiecaruia
e ok si mie imi plac baieti mai mari, mai maturi cei de varsta mea sunt niste tanci.
Draga daniel stai linistit...nu sunt genul ala de fata
sunt o fata ma ''linistita''
Tocmai asta e. mie imi place sa ma plimb prin natura, sa merg la film, la teatru etc. si baietii de varsta mea nu prea au aceste activitati...
uneori nici pe mine nu ma mai inteleg
Oli stai linistit/a. nu umblu dupa bani, masina si ce mai zici tu
sunt o fata cat se poate de simpa. nu o materialista
Pentru prietene tale care ti-au bagat prosti in cap cum, ca du-te la aia maturi da e normal sa ai pe asfaltina si agripina care iti da sfaturi cum sa faci bani, tu de asta esti in cautare nu ca iti plac baieti de 20ani, tu cauti masina si bani nu mai conteaza ca ala are ceafa groasa cat casa poporului, ca nu isi vede pla de marimea burti; deci nu mai pune intrebari penibile ca o sa ti se raspunda ca atare.
Prietene "identitate" eu zic sa te trezesti la realitate si sa observi ce e in jurul tau; si mai lasa calculatorul si iesi si tu afara din casa, ca asa predici de la pc poate sa dea orice prost.
"prepare your anus"
ahaha. glumeam doar.
Daca ai 16 ani este acceptabil sati placa de aia de 18-19 ani, da alea de 12 ani la care le plac de aia de 17 is penibile
bafta.
Chiar daca am 11 ani te rog sa ma iei in serios: da este normal pentru ca eu fac educatie pentru sanatate si profa ne-a zis ca este normal pentru ca ei sunt mai maturi, mai destepti decat niste baieti de 14-15 ani. (funda pls nu am niciuna)