Buna, se pare ca nu mai aveti nici o sansa, un barbat din zodia fecioara calculeaza foarte bine ceea ce vrea sa faca si s-a gandit foarte mult cum sa-ti spuna. Dorea de la tine doar sa-l iubesti si sa-l intelegi dar se pare ca nu ai fost capabila. Am impresia ca ii era un pic rusine cu tine (ai ceva defecte fizice sau esti mai plinuta). Ideea este. si daca se intoarce relatia nu o sa dureze asa ca uita-lllllllllllllllll. Imi pare rau ca am fost un pic mai dur dar asta e parerea mea.
Hmm nu stiu cum sa sp, defecte nu am, plinuta nu ma consider pentru ca de cand m-am mutat la el slabisem in ultimul halde inteles am incercat sa il inteleg, dar nu aveam cu cine, el era de nedespartit de tel de pc de mess si etc e o poveste cam lunga app esti cumva fecioara?
Da sunt in zodia fecioara si nu cred ca ai fi reusit sa-l schimbi niciodata. trebuia cand ii zici ceva sa ii argumentezi ca dc nu doar sa-i impui. mersi
Lasa-mi si mie id tau sau baga deeas64 ca as vrea sa vb acolo mai multe daca doresti mersi