| lenak a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare, ma intilnesc cu un baiat aproape de trei luni si cam m-am saturat de el.cum sa-i spun ca nu mai vreau sa fim impreuna fara sal supar?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Spune-i pur si simplu,ca ai incercat tot timpul asta sa-l iubesti si vezi ca nu prea poti si preferi sa ramaneti prieteni,mai bine mai devreme,decat sa mai treaca timp si sa ajungeti sa va urati.Ii spui ca are un caracter minunat,care te-a atras la inceput,dar ai inteles ca va potriviti doar ca amici nu ca si pereche, daca ai fi vrut un amic, ca el ai fi vrut sa fie.Si,il lasi liber sa gaseasca o fata mai potrivita cu el, nu are sens sa va incurcati in sentimente care nu exista...Ai prins ideea cred.Se va amari el, dar cu blandete si sincera buna vointa din partea ta, nu se poate sa nu inteleaga.Mult noroc.

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Spune-i pur si simplu ca sentimentele tale au inceput sa se stinga si ca relatia nu mai are cum sa functioneze asa. happy

| Castiel a răspuns:

Pai daca nu a pus suflet spune-i pe fata daca a pus tot spune-i pe fata, dar dupa sa nu te miri de ce te crede curva si etclaughing next time poate stii ce vreitongue depends!

| Reek54 a răspuns:

Daca tine la tine. nu ai cum sa nu-l superi.

| Ionutzzzuuuu a răspuns:

Eu sunt baiat dar am mai primit intrebari din astea de la prietenele mele...In primul rand stai mai retrasa de el.in al doilea spui ca nu prea merge intre voi ptc el are al anturaj si alte planuri.

| K3TtX a răspuns:

Zii ca vii cu minelaughingapp de unde esti?

| YooOlaBolaCuPedale a răspuns:

Spune-i franc in fata. o sai treacatongue. funda?