anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare mai dificila! sa incep:sunt impreuna cu un baiat de aprox. o luna si jum(sa-i spunem X)...desi îi spun ca il iubesc mult, eu stiu ca-l mint cu asta pentru ca ink mai tin ff mult la fostul pr(lui sa-i zicem Y). Am inceput sa vb cu Y foarte mult pe mess sh mi-a sp ca ink el tine la mine, ca el nu ma poate uita, ca eu pentru el sunt speciala, ca a fost dependent sh mai este de zambetul meu! Tinand cont ca eu nu vreau sa mai am vreo rel cu Y desi eu il iubesc(mult). pentru ca nu vreau sa afle nimeni d aceasta rel! Cu X ma inteleg bine dar nu imi este ce-mi doresc! nu prea vb le tel(doar prin msg) si de cand sunt impr cu el am vb la tel(sa ne auzim vocile) de vreo 4 ori cred! X nu este ce-mi doresc.nu-mi arata ca ma ubeste
! dar X este mai cu capul pe umeri decat Y.nu stiu ce sa ma fac.Sa mai continuu rel cu X? ce sa fac cu Y? VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI! nu vreau rasp de genu:"fa ce-ti spune inima"! vreau rasp concrete si directe, oricat de dure ar fi

P. S.:cel mai bun rasp primeste funda

Răspuns Câştigător
| iasmina0archie0fan a răspuns:

Indiferent ca nu iti convin raspunsurile de genul "Fa ce iti spune inima." cam asa e. Insa ca sa nu te plictisesc si sa te ajut iti voi da un raspuns concret.
Dupa parerea mea si din cate ne-ai spus esti mai mult legata de Y decat de X. Chiar tu ai spus ca X nu e ceea ce iti doresti.
Daca sti ca ti la Y si in schimb nu ai ce vrei de la X eu spun sa fii cu cel pe care il iubesti. Si din cate ai spus acela e Y.
Am observat ca ti foarte mult la el. Asa ca fa ceea ce te va face fericita!

5 răspunsuri:
| Ingerash a răspuns:

Iubitha si eu sunt in aceeasi situatie ca tine(doar ca sunt de 2 saptamani cu x) si am hotarat sa ma impac cu fostul(y) pentru ca ma iubeste si il iubesc, nu conteaza ce spune lumea rea.Eu asa o sa fac, succes si tie!

| 21Ada a răspuns:

Buna,
daca ti mai mult la Y decat la X, baga-te cu Y dar poate X ii mai timid si de aia nu isi arata sentimentele
pa :*

| Andra974 a răspuns:

Pai asta e fa ce iti zice inimatongue dar, alege-l pe cel care iti arata ca te iubeste, care chiar tine la tine. dale un test, ce ar face daca laughing suna prostesc dar cel care te iubeste cel mai mult ar da totul pentru tine, si daca cu y te intelegi si il iubesti, te iubeste ce mai astepti fato?!?! spune-i lui x ca este altcineva in viata ta, dar pastrati o relatie de prieteniehappy nu stiu, parerea mea. Anuntama daca a mershappy :X pup :* bafta

| bb_3126 a răspuns:

Daca il iubesti pe Y impaca`te cu el
da`o dracu de lume
nu conteaza ce zice lumea
fii fericita.
p. s : faptul ca Y nu e cu capul pe umeri nu inseamna ca aceasta situatie nu se poate schimbahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Impacate cu y dar fi sigura ca si el vrea lucru asta.dk nu vb cu x despre ce simti si inceracti sa rezolvati situatia