Nu ar trebui sa-ti fie frica de un sarut, e ceva instinctual, nu stiu... vine de la sine, si tot odata nu cred ca are termen de comparatie ( adica sa-ti spuna ca X-uleasca saruta mai bine ca tine ), de aceea nu cred ca ar trebui sa ceri sfaturi! Numa' bine
Hmmm,complicat de ajuns la nivelul acesta...trebuie sa mergi la facultate vreo cateva cursuri aprobate de ITM..si dupa aceea poate te incadrezi..hai ca-i gluma.un pupic e un pupic, o s aiti iasa pur si simplu..ma gandesc ca ai vreo 10-12 ani pe undeva
Exact intrebarea asta o aveam si eu.cateva sapt. In urma. Deobocei ma pupam cu pretena pe obraz. Dar eram cu ea in parca si in fine a fost cum a fost si la sfarsit neam ppt pe gura. Era si la mine prima oara si stii ce-am facut? Nimic. Mam pupat si gata. In treaba asta nu iti trebuiesc lectii. O faci dupa cum o simti. Improvizezi pe moment, gandesti pe moment. Nu te panikhezi si p refuzi pentru ca asta ar indemna un mare pas inapoi! Ce pe tine te-a invatat cineva cum sa iubesti? Nu cred. Funda?
adelinaaabubulina întreabă:
DiaVp întreabă: