Niciunul!
Aşa se intamplă mereu... Nu ştii pe cine să alegi şi până la urmă te alegi cu niciunu`!
...Draga mea, cu cine ai facut romana?! ''iti place de 2 baieti''. Scuza-ma, dar si verisorul meu de 5 ani stie sa te corecteze.
Scuza-ma ca iti spun!
Daca as fii baiat, nu mi-ar place o fata care nu stie sa scrie corect gramatical!
Sau mie ca fata, mi mi-ar place de un baiat care nu stie sa scrie corect gramatical!
Stii, este o vorba (eu ti'o spun exact, doar ca in loc de iubit e placut) "Dintre prima si a doua persoana iubita, cel mai bine e sa o alegi pe a doua deoarece daca o iubeai foarte mult pe prima, nu te mai indragosteai si de a doua". Cam acelasi lucru e si cu tine. Daca iti placea asa de tare de primul tip cu care erati la biliard...nu ti'ar mai fi placut si de cel de'al doilea. Sper ca te'am ajutat cat de cat
Nici nu am rabdare sa citesc dar daca ''iti place 2 baieti'' la cat esti de desteapta sunt mari sanse sa ii faci pe amandoi ca baetii este fraieri si fetele ca tine e putine!
Du-te ba ca e clasa a8-a... iti spun eu ca 80% din pers. de peste 20 de ani fac greseala aia...ce dracu sa fim seriosi. Te salut mestere.
Eu zic sa ramai cu cel care mai intai de toate iti este un prieten ff bun.Nush, pune-i la incercare fara sa isi dea seama si vei descoperi care e ''alesul''
Eu zic sa fii cu primul pentru ca, cu al doi-lea daca zici ca esti prietena buna nu merita sa va stricati prietenia(am patit-o si eu si iti zic din proprie experienta) sper ca te-am ajutat
Buna cred ca ar trebui sa ii pui la incercare pe amandoi. pune o pritena sa se de a la unul dinre ei vezi dac se da la ea inseamna ca celalat e alesul))
"julia99'' i-am pus me amandoi la incercare si amandoi au reefuzat- o pe prietena mea