Nu sunt cel mai mare expert, dar te intreb tu vrei o relatie cu el sau doar sa-i spui, daca nu iti doresti du-te si spune-i nu are de ce sa se supere, daca vrei sa te ajut mai mult baga id asta dan_boss_tgv
Buna. Daca vrei sa asculti sfatul unuia care a patit-o rau de tot, nu ii spune acum. Asta probabil e prima ta iubire si e ceva mult pre frumos ca sa o strici, cum am facut-o eu. Asteapta cu rabdare pana se desparte de ea apoi incearca sa ii sugerezi sa iesiti, dar fa-o subtil.
Buna...sunt tot eu pe alt cont ca imi uitasem parola la acesta si da imi doresc o relatie cu el mai mult ca orice...
Ai pierdut trenul si poate ca este mai bine asa. O fata trebuie sa stie sa se faca placuta, sa-l faca pe acel baiat sa fie si el interesat.
Spune-i, poate si el te place si s-a cuplat cu ea doar ca sa te faca asa un pic geloasa..., sau ai rabdare, la varsta voastra o relatie nu tine foarte mult, sau desparte-l de ea, dar ai grija sa nu-ti bati joc de el si sa piarda si el si tu, daca esti nesigura lasa lucrurile asa.
Depinde.Daca tu crezi ca si el te place spune-i, dar daca totusi nu ai habar ce si cum, spune-i prin cineva, ca sa fi sigura ca nu vei fi ranita de verdict.
Mult noroc, si ai grija de sentimentele tale!
Eu cred ca ar terbuii sa fi sincera cu el indiferent de raspunsul sau va aprecia ca ai fost sincera
Oaaaaa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: