| Alișa00000000000 a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare pentru voi, acum cateva zile am vorbit cu un prieten si stand noi la vorba acolo pe mess dintr-o data mi a zis ca ii este drag de mine si eu i-am zis la fel ca si mie imi este drag de el ca este un baiat foarte simpatic si de gasca. dupa toate acestea oare i-o place de mine?! de mi-a zis asa? [funda]

Răspuns Câştigător
| SweeteLovee a răspuns:

Eu cred ca are ceva planuri cu tine,adica da semne ca i-ar placea,crede-ma stiu ce spun! Daca SPUI CA IL IUBESTI CU ADEVARAT, arata-i-o cu gesturi simple: un zambet, o atentie.Dar ai grija : baietii pot avea 2 fete!

2 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Poate sa fie doar o simpla prietenie, daca ii placea iti spunea altfel, ca te place! A spus ca ii esti draga asta este doar o amicitie.Ia pune tu mana si intreaba-l in ce fel, sa fie mai explicit! Sa nu te inselide sentimentele lui.happy

| stefany99 a răspuns:

Buna alisa! sa stii ca si mie mi s-a intamplat la fel cu un baiat dar el mi-am spus in fata ca ii e drag de mine si tot ma pupa pe obraz in continuare.dar nu stiu daca ii e drag de tine pentru ca esti micuta adorabila si draguta.adica nu stiu daca te considera o sora mai mica sau o puicuta buna.acum nu stiu eu cred ca mai mult te considera o sora mai mica.acum nu stiu.mai detaliaza si tu.si contacteaza-ma. lasa-mi un mesaj:*:*:*