Buna pai daca o iubeste nu o va obliga sa s culce cu el daca ea nu isi doreste asta:*
si nu trebuie sa te speri poate ca chiar o sa se inteleaga bine si nu o sa o dezamageasca
bafta
Daca el o iubeste cu adevarat si o respecta, poate sa o astepte inca cateva luni sau cativa ani chiar, asta numai daca este o dragoste adevarata si daca are ganduri mari cu ea. Daca pentru el ea e doar o relatie fara importanta, fiind mai mare va face orice sa o convinga sa se culce cu el, si ea fiind mai mica ii poate cade in plasa.De aceea trebuie sa astepte sa nu faca nimic cu el, pana cand ea se va convinge dupa cateva luni, ca e baiat serios si ca nu vrea doar o aventura cu ea...Mult succes! funda?
Eu zic ca daca are putina minte nu o sa faca asa ceva, eu nu as putea fi sincer cu un baiat mai mare decat mine cu mai mult de 2 ani, dar fiecare cu parerea lui.Eu zic sa ii spui prietenei tale ce crezi, poate o sa rezolvi ceva.Sau sa incerci sa faci rost de id'ul baiatului respectiv si sa vezi ce intentii are. Poate chiar se iubesc. Sper ca te'am ajutat:*
In viitoru apropiat ala o s`o foota si apoi ii da papucii.
sa nu zici ca nu ti-am zis.
pregateste pampers`urile
Pai...de obicei baietii mai mari sunt mai maturi si UNII se comporta mult mai frumos cu fetele decat cei de varsta voastra(13ani). daca ea stie sa se respecte si sa aiba grija de ea si de sanatatea ei nu cred ca exista acest risc (doar daca el nu o obliga, ceea ce nu cred ca e posibil). tu vorbeste cu ea si incearca sa-i explici ca nu ar fi bine sa faca acest pas(la varsta ei nu e bine absolut deloc). ea trebuie sa aiba singura grija la ceea ce face si trebuie sa se impuna din acest punct de vedere. eu sper ca te-am ajutat macar cu o idee cat de mica. tu fi alaturi de ea te-am pupat :*