| adddaa a întrebat:

(Pt inceput, in clasa am 3 prieteni, insa foarte buni, o fata si 2 baieti si inca o fata cu care ma inteleg bine, dar nu prea vorbim). Eu cu unul din baietii aceea am inceput sa vorbesc foarte des, am inceput sa ne facem temele impreuna, vorbim pe mess, iar daca nu suntem pe mess vorbim prin mesaje, cand ma simt aiurea el ma asculta, ma incurajeaza. Si de saptamana asta ne-am mutat toti 4 intr-o banca (avem banci de cate 4). Si tot ma gadila, desi i-am spus de zeci de ori ca ma gadil prea tare si ma enerveaza.
Intrebarea mea este: de ce colegii au impresia ca ar fi ceva intre noi? Eu il vad ca pe prietenul meu bun. Ce vi se pare ciudat la comportamentul lui sau al meu? :d
Mersi mult :*

7 răspunsuri:
| Heys a răspuns:

De[pinde cati ani ai...

| Cezar a răspuns:

Nu toti sunt la fel. Dai o sansa. Daca nu iti place poti pleca imediat. Dar fi tu cea indrazneata si uimestel daca el nu are tupeu. Fii tu, fi energica, fi nebuna. Bucurate de varsta pe care o ai cat mai poti.

| fasolefasole a răspuns:

Comportamentu` tau? esti prea rigidawinking iar al colegului e normal poate nu stie cum sa o spuna sau poate iti vrea doar atentiawinking

| adddaa explică (pentru fasolefasole):

Si mie mi se pare simpatic, dar cand e vorba de baieti sunt putin rezervata, mi-e frica pentru ca prima la prima „relatie" tipul si-a batut joc de mine...

| adddaa explică (pentru adddaa):

Nu acelasi de care spun aici, un tip din generala big grin

| DrAxel a răspuns:

Simplu ala te place, mult ca sigur ar vrea sa incepeti sa fiti "mai mult decat prieteni", nu stie cum sa zica "Te Iubesc" si alte zaharosenii din astea.