| lariteiubeste a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare sau mai bine zi va cer ceva sfaturi. Daca un baiat pana acum a vorbit cu tine si sa comportat frumos si acum de cateva zile te trateaza cu indiferenta si nu mai vorbeste cu tine sau cand il intrebi ceva el nu iti raspunde sau iti zice "lasa-ma nu am timp de tine" cum ar trebui sa reactionez? Dece se comporta asa? cum as putea sa fac sa nu mai fie asa? Ce sa fac spuneti-mi va rog? Dau funda pentru cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Myky_5837 a răspuns:

Buna happy.Si eu sunt aproape in aceiasi situatie ca tine.Numai ca mie nu imi spune "lasa-ma ca nu am chef de tine". cand este vb sa iesim spune ca este prea frigoh go on...Trateazal si tu cu indiferenta.Asteapta sa vezi daca el te baga in seama pe tne.Stiu ca e greu. Daca nu iti spune nimic cam o saptamana.Bagate iar cu el in seama si intreaba-l daca i-ai facut ceva? ce are de nu vorbeste cu tine?
Succes :*

2 răspunsuri:
| andu_9113 a răspuns:

Buna,s-a prefacut, nu merita sa ii acorzi nici cea mai mica atentie.Lasa'l in pace, se vede ca nu te merita.Trateaza'l si tu cu indiferenta : roata se intoarce oricat de patrata ar fi, si sigur o sa ii para rau.Cand o sa te bage in seama raspunde'i la fel, plateste'i cu aceeasi moneda. succes :*

| Sburatorul a răspuns:

Nu ai mentionat cum te-ai comportat si tu cu el cat timp el s-a comportat frumos. Poate i-ai dat de inteles (oarecum) ca nu are nici o sansa sa fie impreuna cu tine si acum incearca sa treaca peste.