| Smile_4796 a întrebat:

Am si eu o intrebare si as vrea daca se poate sa ma ajutati cu cat mai multe sfaturi..Imi place de un baiat de anul trecut si am aflat ca ii place si lui de mine. el e de la mine de la tara dar in timpu scolii sta in in orsul meu doar ca stam departe unu de altu. vorbim in fiecare zi prin mesaje.ce as putea sa mai vb cu el sa aflu daca inca mai este interesat de mine ..deci ce as mai putea sa vorbesc cu el? va rog dau funa :* multumesc tuturor

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Pai, depinde de modul in care raspunde mesajelor tale. Daca raspunde sec, atunci poate i-a cam trecut interesul, dar daca vezi ca incearca sa dezvolte discutia, si ca mai preia si el din cand in cand initiativa, atunci e bine. Oricum, nu inteleg de ce daca va placeti nu formati un cuplu. thinking El nu stie de tine ca-l placi?

| December a răspuns:

Pai daca vorbiti zilnic prin mesaje e destul de evident ca te place si ca aveti sanse sa construiti o relatie. Trebuie sa faceti in asa fel incat sa va vedeti cumva si de acolo va formati voi un "program" in beneficiul amandorurawinking.

| Gabriel_Petrut_Enache_1993 a răspuns:

Sunt aproape sigur ca daca ii spui o sa devina interesant.