anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare si sincer cer seriozitate sad este vorba despre ceva la care nu stiu ce sa cred, deci nu stiu ce sa cred daca sunt sau nu insarcinata: luna trecuta imi faceam probleme deoarece imi intarziase... m-am dus si mi-am luat un test de sercina, dar l-am luat degeaba pentru ca exact in ziua aceea mi-a venit happy asta fiind pe 21 mai sad iat acum fiind in iunie nu mi-a venit toata luna sad deja am intrat in panica am facut 2 teste de sarcina si ambele mi-au iesit negativ, si sa specific ca eu nu am mai intretinut relatii sexuale din mai de pe 15 cred...chiar nu inteleg ce se intampla, si as vrea sa va intreb: Oare sunt insarcinata? sad ca nu stiu ce sa mai fac sad va rog nu raspunte-ti in baza va multumesc muult :* :*

Răspuns Câştigător
| Micuta55 a răspuns:

Nu mai fi stresata, aceasta tot provoaca schimbari in organis, se mai intimpla la tinerele domnisoare sa se schimbe data si sa intirzie, nu e o mare problema, dar la toate aceste intrebari raspunde doar ginecologul, deoarece noi nu stim cu exactitate ce ainu mai fi disperata, poate o sa-ti vina.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nici eu nu înțeleg ce metodă contraceptivă ai aplicat de ești atât de derutată acum?
Mergi la un consult ginecologic, iar pentru reglarea menstrei mergi pe consumul de ceai făcut în părți egale din crețișoară și urzică.
Pa, pa.

| Chamberlin a răspuns:

Nu conteaza daca esti sau nu insarcinata, conteaza ca esti sanatoasa, nu ai cine stie ce probleme,, bucurate ca vei avea un copil dar daca ai dat 2 test care toate sunt negative inseamna ca nu esti insarcinata, sper ca ti-am fost de ajutor

| BLeur a răspuns:

Bună.

Numără 42 de zile de când ţi-a venit ultima oară şi dacă nu-ţi vine în intervalul ăsta sunt 2 ipoteze :
1. Ori ai o infecţie.
2. Ori ai un bebe.

| Hαppiηеss a răspuns:

Stai linistita ca nu esti insarcinata, intarzierea menstruatiei se datoreaza probabil unei dereglari hormonale, ar fi bine sa iti faci un control ginecologic pentru siguranta ta. Te pup!