| sweetgirl9 a întrebat:

:*am si eu o intrebare si va rog sa o luati in serios... Cum atingi coarda sensibila a unui baiat fara sa pici de fraiera? eu vreau sa-l fac cumva pe prietenul meu sa se trezeasca la realiatate ca cu indiferenta asta a lui nu reuseste nimic, totusi nu vreau sa pic de fraiera incercand sa-i spun. cat mai multe raspunsuri va rooog dau fundita:*

8 răspunsuri:
| nuta a răspuns:

Nu am inteles intrebarea ta
si probabil ca nici urmatorii nu o vor intelege

| aslpls a răspuns:

Arata-i ca esti desteapta si razi la glumele lui... chair cele mai seci big grin
sau na daca e cocalar zii ca-ti place maneaua x... tongue

| sweetgirl9 explică:

Pai eu as dori sa-l fac pe prietenul meu sa realizeze ca daca o sa fie asa indiferent o sa ne despartim. si nu stiu cum sa-i spun asta fara sa par fraiera sau sa pic prost

| Bubu_5492 a răspuns:

Nu inteleg de ce ai pica prost spunandu-i asta. din contra, trebuie sa comunicati mult sa i explici ca cu atitudinea asta te va determina sa va despartiti.trebuie sa i spui ce simti si ca te doare indiferenta lui, stiu ca poate crezi ca iti calci p orgoliu si ca vrei sa pari dura ca nu ti pasa nimic (sau nu inteleg ce vrei sa spui, prin a pica prost),,thinking oricum, tu spune-i ce simti si daca e tot indiferent atunci inseamna ca nu i pasa.:

| Just4FunHD a răspuns:

Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte. Dupa cate vad nici tu nu prea simti destule. Sau cel putin nu te complaci in situatia asta. Spune-i verde in fata ca e cel mai bine. Sau daca nu ai curajul ca vezi doamne pici de proasta, atunci comporta-te si tu indiferent si iesi mai multi cu alti baieti, sa vezi atunci cum ii se trezeste lui altruismul.

| εїз a răspuns:

De fapt, intrebarea era: " Cum aflu punctul erogen al prietenului meu? " Cum il afli, linge-l pe gat, ori sufla-i la ureche, dupa aia ii pui mana pe penis, si vezi cum a crescut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa sex cu altul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da nu stiu ce sa spun sigur dar ori e el fraier ori nu te place ori are mintea de copil(daca nu si etongue) si (aslpls)(cocalar)trebuie sa inveti ce inseamna cocalar. aia sunt aia care trag pe nas.big grin asa ca nu folositii cuviinte ce habar nu aveti de ele