| zambettrist a întrebat:

Am si eu o intrebare si va rog sa raspundeti sincer si fara misto. Am facut dragoste cu iubitul meu si nu ne-am protejat. Nu si-a dat drumul in mine, a scos-o la timp. Mi-a venit ciclu asa cum trebuia, dupa aprox 2 sapt. De la contactul sexual a trecut o luna si am niste stari de greata din cand in cand. Va rog sa imi spuneti parerea, mi-e foarte frica. Multumesc!

9 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ce trist sa vad femei care habar nu au elementele de baza al corpului lor, din moment ce ti-a venit e clar ca nu esti bortoasa

| zambettrist explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ar trebui tu sa te informezi mai mult. Exista ceva numit "menstruatie peste sarcina"! Pup

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai avut noroc de data asta cel mai probabil, ca sa fii sigura fa ti un test de sarcina

| zambettrist explică:

Emilian65
Iubitul meu spune ca nu simte nimic daca folosim prez

| corbulalbrosu a răspuns (pentru zambettrist):

Oare nu ai auzit si de celelalte metode de protectie in afara de prezervativ? Ati putea folosi cu succes ovule sau creme spermigene ( Pharmatex sau ContraceptM ), pastile anticonceptionale sau inelul intravaginal pe baza de hormoni ( NuvaRing ) sau sa-ti montezi un sterilet. Folosirea oricarui produs contraceptiv dintre cele enumerate ii va permite barbatului/prietenului sa ejaculeze in vagin fara nicio restrictie indiferent cand are loc sexul si garanteaza o protectie aproape perfecta.

| corbulalbrosu a răspuns:

Se poate afirma fara teama de a gresi ca intotdeauna ultima menstruatie reprezinta GARANTIA ca in ciclul menstrual anterior nu s-a produs fecundarea ovulului, deci nu s-a format si nici nu s-a instalat o sarcina. Daca ultima/ultimele menstruatie a prezentat caracteristici normale precum perioada de manifestare, cantitate de menstra eliminata, culoarea acesteia, fluxul zilnic de eliminare, etc. se poate considera ca nu exista probabilitatea si nici posibilitatea de a fi insarcinata. Simptomele descrise de tine nu sunt caracteristice si nu se pot datora unei eventuale sarcini deoarece aceste simptome nu apar mai devreme de 5-6 saptamani de la data formarii acesteia, sau altfel spus de la data intretinerii actului sexual. Te poti linisti fiindca in nici un caz nu poti fi insarcinata.

| Emilian65 a răspuns:

De ce nu va protejati, ca sa nu mai treci prin emotiile unei sarcini nedorita?

| Pufoseniiee a răspuns:

Menstruatia garanteaza daca esti insarcinata sau nu. daca dupa 2 saptamani ti.a venit nu e problema.
DE ACUM sa ai grija!

| bubalol a răspuns:

O sa treaca in curand, nu te ingrijora.