Buna.fa-ti un Id de mess, intra pe el etc.fa rost de 2-3 poze cu o fata.stiu eu ceva colega si vezi daca o sa vorbeasca etc.intreaba-l tu pe acolo.sau pune o prietena, stiu eu Funda daca te-am ajutat
Daca totul e bine de ce vrei sa strici asta?
Pe mine m-ar deranja daca prietena mea m-ar "testa". O iubesc, ma iubeste, ce mai trebuie?
Hmm, desi nu sunt fana a acestor modalitati, am auzit de la cineva ca a vrut sa-si testeze prietenul si si-a facut un id nou, i-a dat add si i-a spus ca l-a gasit pe facebook si ca i s-a parut spuer dragut, etc. Poti sa faci ceva de genul asta si sa vezi daca intra in joc sa te respinge din start...
De ce neaparat sa-l testezi? O sa vezi cu timpul daca este sincer sau nu. Oricum e cam devreme sa vorbiti despre iubire. Apropo tie ti-ar place sa fii testata de el, sa-ti arate ca nu are incredere in vorbele tale? asa ca la inceput de relatie.
Pai...stiu eu, ai putea sa-l duci intr-un loc unde ar vedea fete frumoase ex: intr-un club si lasa-l o vreme singur si tu urmareste-l vezi daca se uita dupa altele, incearca sa flirteze si de astea...sau daca chiar tine la tine ar face multe pentru tine corect?! deci:incearca sa ii ceri lucrurii mai grele de facut asa chiar vezi daca tine '' enorm '' de mult la tine ca si tu la el sau vezi tu. sper ca te-am ajutat. respect da stai; am o idee stralucita si nebuna; sunt sigur ca ai vreo prietena mai frumoasa mai irezistibila si pune la cale un plan cu ea si zii sa se dea la el sa-l intrebe daca o iubeste pe prietena si asa mai departe. da pe riscu tau, poate prietena e prea irezistibila, ca de obiceii unii barbatii nu se pot abtine cand au in fata ''ceva frumos''