| trueloveexists a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare sunt cu un baiat de cateva luni dar el este din Bucuresti (eu sunt din Timisoara) si ne iubim foarte foarte mult el este putin golan dar stiu ca sunt doar eu in inima lui si ma iubeste cu adevarat. Intrebarea mea este credeti in relatii la distanta? Cum pot sa fac sa avem mai multa incredere unul in celalalt (ne-am vazut si in viata reala si ne intelegem super bine si ne stim de un an timp in care ne-am tot cunoscut va dati seama) si sa mentinem flacara pasiunii aprinsa? Mentionez ca mai-nainte am vazut ca a scris cuiva pe instagram "love you" si nu eram eu acea persoana deci asta ma face sa intru la banuieli. Dau funda celui mai bun raspuns bineinteles

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Greu de crezut ca flacara iubirii poate fi intretinuta multa vreme daca nu exista caldura reala transmisa de o imbratisare sau o sarutare. Este adevarat ca speranta moare ultima sau in cazul unora niciodata, deci continua, incearca.Multa fericire si multa sanatate.

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Personal cred ca iti pierzi timpul mai ales daca e si vagabond, gandeste-te ca va despart cam 400 de km ce l-ar opri pe el sa cunosca o fata din orasul lui? mai ales la varsta lui, sunteti tineri de ce va complicati atata nu stiu sincer, faza cu iubirea tu crezi ca vrei sa crezi nu ca stii, nu poti sti ceva de care nu esti sigur 100% rational vorbind, parerea mea este ca e iluzie, dezamagire, pierdere de timp orice relatie la distanta, daca aveati o varsta erati maturi si v-ati fi cunoscut deja da as spune e posibil dar asa e un joc de copii atata tot, v-ati cunoscut deja real e ceva dar personal cred ca e nimic mai mult ca o iluzie, faptul ca te-ai vazut cu el nu demonstreaza nimic omul poate sa aiba iubita in real life. tu nu poti sti asta visand cu ochii deschisi la iubiri nemuritoare

| trueloveexists explică:

Eu cred ca te iubeste nu mai fii fraiera ca mintea iti poate juca feste si nu sti niciodata vorbeste cu el despre acest mesaj si rezolva ca el nu are de unde sa stie....mult succes