Poate ca regreta ca la pierdut,poate e invidioasa pe voi doi,sau poate doar e rea,nu o baga in seama daca te iubeste va sta cu tine, ai grija ce vb cu ea posibil ca va incerca sa va despartiti, zvonuri, barfe, sa nu ai incredre in ea
Ia pune aici facebook-ul sa vad si eu cat esti de frumoasa te rog.Nu de alta dar vreau sa vad ca nu ma minti! In legatura cu problema ta:atata timp cat baiatul te iubeste nu ai de ce sa-ti faci probleme si da, poate ea s-a indragostit acum de el si l-ar vrea inapoi dar nu trebuie sa te intereseze pe tine cum se uita, ce face daca el nu-i da importanta.Succes!
Atata timp cat ti-a dovedit ca te iubeste, ca alaturi de tine are ce isi doreste, nu trebuie sa iti faci probleme.
Ea e invidioasa, geloasa si poate a realizat ca a dat cu picioru'la ceva frumos si acum regreta.
Las-o! Nu pune la suflet.
Daca simti nevoia si crezi ca nu vei avea liniste, intreaba-l si vorbeste cu el.Convinge-te ca nu mai are sentimente pentru ea si ca esti mult mai importanta.
Tu ce crezi? Pai e logic ca vazand de fiecare data cand iese cu voi, ceea ce a pierdut si in definitiv a pierdut in favoarea ta, asta te face dusmanul ei #1.
Greseala ei este ca incearca sa te scada in ochii celorlalti facandu-te urata si alte cele, dar prin asta ea isi pune singura "streangul la gat" ca sa spun asa.
Eu cred ca a doua varianta. Tipa probabil credea ca e imposibil de inlocuit iar cand a vazut ca el a trecut peste si si-a gasit pe altcineva, a fost o lovitura data ego-ului ei.
Sunt multe fete nesuferite de-astea care pur si simplu vor sa fie iubite si idolatrizate, fara sa ofere nimic in schimb. Le place sa creada ca au avut un impact puternic in viata partenerilor si ca sunt de neinlocuit.
Asta le face sa se simta superioare.
Dar poate fi si a doua varianta. Poate tipei chiar ii pare rau sau a realizat ca nu mai gaseste unul ca el si acum regreta. Orice ar fi, ea e cea care s-a despartit de el si firesc ar fi sa isi vada de treaba ei.
Draga mea e posibil sa fie asa cum zici tu: ori a vazut ce a pierdut si si-a dat seama de cand el e cu tine, ori credea ca, daca e in gasca lui de prieteni nu o va uita niciodata sau pur si simplu nu suporta sa va vada fericiti impreuna. Trebuie sa ai grija cu astfel de foste, pentru ca daca i-a spus ca esti urata si faze de genul, inseamna ca e invidioasa, poate geloasa si e clar ca ar vrea sa va desparta. Parerea mea e sa vorbesti cu prietenul tau si sa-i explici ca, comportamentul ei la adresa ta e deplasat si atata timp cat tu esti ok, de ce ar avea ea ceva de comentat la adresa ta? Nu accepta ca esti cu el? Ea a avut ocazia cand a fost cu el, n-a stiut sa profite, asa ca paa. Nu are nici un drept sa te jigneasca, oricum ai fi, el sta cu tine pentru ca te iubeste. Discuta cu el toate problemele, ceea ce te doare...ar fi bine daca el nu mai are nici o legatura cu ea, de ce ea trebuie sa faca parte din gasca de prieteni? De ce trebuie sa va intalniti si cu ea, pot venii doar prietenii lui si atat. Ori, nu stiu, daca vezi ca are ceva de comentat la adresa ta, atunci cand ai ocazia zii in fata, de fata cu toata lumea, intreab-o care-i treaba ei? si tot ce simti. Eu urasc "fostele" care nu stiu sa-si vada de treaba lor si cauta cu orice pret sa strice o relatie, mai ales ca ea i-a dat "papucii", ce mai vrea? Comunicarea dintre tine si prietenul tau trebuie sa fie printre primele locuri, asa ca orice te deranjeaza, spune-i si poate gasiti impreuna o rezolvare.
Cred ca si una si alta, dar mai bine nu o baga in seama! Daca nu a stiut ce pierde este treaba ei si daca a crezut ca este de neuiatat iar s-a inselat!
Nu, nu, stai linistita, nu o sa se intoarca la ea. doar sa fie prost si sa dea cu piciorul intr-o relatie de un an pentru una de 2 luni. las-o pe aia sa spuna ce vrea, voi aveti grija de relatia voastra ca e frumoasa, daca a stat cu tine atata timp inseamna ca te iubeste si nu o sa te paraseasca. si pana la urma ce a pierdut? nu a pierdut nimic daca ea l-a parasit, el a suferit din cauza asta... te-a gasit pe tine si nu o sa te lase asa pur si simplu.