| dakanaa a întrebat:

Buna TPU…am și eu o întrebare..sunt îndrăgostită de un baiat de 5 ani…el are o relație de vreo 4 ani. Facem parte din accelasi grup de prieteni (familie) doar ca noi rar vorbim. Recent i am mărturisit sentimentele mele.iar el mi-a recunoscut ca și el are sentimente fata de mine și m-a sarutat. A spus ca ma vrea. Dar in accelasi timp a vrut sa avem și ceva intim. Iar eu l am refuzat. Stiu ca el a mai avut aventuri, nu vreau sa fiu una din ele. Nu vreau sa le stric relația. Vreau sa am ceva serios cu el dacă e sa avem. Nu cred ca și ar bate joc de mine avand în vedere ca parintii noștri sunt prieteni f buni din tinerețe. Am nevoie de ajutor..de un sfat, o părere. Ce ar trebui sa fac? Îmi doresc foarte mult sa fiu împreuna cu el.dar nu stiu cât de tare își dorește el…iar eu vreau o relație serioasă. Repet, el m-a sarutat, și m-a atins, iar eu când i-am spus ca nu vreau sa ajungem asa departe și a cerut iertare fata de mine. Am vorbit ca am sentimente pentru el si ca el ma vrea. Am terminat discuția printr-o îmbrățișare si un sarut. Asta s-a întâmplat acum 2 zile. De atunci nu am mai vorbit. (El sta împreuna cu prietena lui). Iar noi când am vorbit eram la o petrecere de familie. Multumesc, aștept răspuns.

7 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Deci el e intr-o relatie de 4 ani,
chiar locuieste cu partenera lui, iar cand ii marturisesti ca-l iubesti, brusc iti spune ca si el simte la fel, nu doar ca te saruta, dar vrea sa treceti direct la footut...iar asta nu e un "red flag" pentru tine? Omu' a mirosit ca e rost de o "partida rapida", iar cand a vazut ca nu merge, a facut pasul inapoi. Vorbim despre un om care brusc a fost dispus sa-si insele partenera atunci cand s-a ivit oportunitatea, e capabil sa iti spuna ceea ce vrei sa auzi ca sa-si atinga obiectivul, dar cand a vazut ca e prea complicat, si-a vazut de treaba. De doua zile nu te-a mai cautat, nu? Ti se pare a fi comportamentul unui om care e indragostit de tine? Eu zic ca daca avea sentimente fata de tine, te-ar fi cautat, ti-ar fi spus ca vrea sa-si paraseasca prietena ca sa fie cu tine, dar chiar si atunci ar fi putut sa fie vrajeala, ca sa te bage in pat. Cred ca nu a mers atat de departe cu vrajeala pentru ca sunteti prieteni de familie si nu a vrut sa se ajunga la vreun scandal. A vrut ceva rapid, si-a dat seama ca e complicat, si a renuntat.winking

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Fara suparare, dar suna ca un film prost.Iar daca o inseala pe prietena actuala de parca ar avea o relatie de 4 zile si nu 4 ani, fii sigura ca vei ajunge in aceeasi ipostaza si vei sfarsi inselata la randul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-l si cauta-ti pe cineva singur.

| OanaChris a răspuns:

Dar nu ai cum sa le strici tu relatia, relatia o strica el prin ceea ce face, ori ca ai fi tu ori ca ar fi alta.

| EuLariM a răspuns:

Lecuiește-ți rapid aceste sentimente față de el, dacă acționezi cu scopul să se despartă de tipa actuală și să vă cuplați și îți reușește, probabilitatea pe viitor să ți-l ia alta e 99%. Ce faci dacă ți-l ia după ce îi faci un copil? doi? rămâi mamă scingură, asta faci, ideea este simplă, acest prieten de familie nu este bun de soț, și ar fi bine să-i spui prietenei lui cu cine locuiește, să-i faci un bine. ai grijă