Este clar ca acel baiat este "gelos"pe fratele prietenului tau, dar vorba aia"inimii nu ii poti porunci"daca nu te-a mai sunat ala ce vina ai tu? sfat? ramai cu acest baiat si lasa-l pe celalalt care te suna, nu mai vorbi cu el sau cel putin fiti amici. Funda?
Daca inca te mai suna stiind ca esti cu altcineva, o face pt.ca te place si totusi vrea sa fie cu tine, dar probabil nu vrea sa ti-o arate ca sa nu cerseasca,, mila,, din partea ta...
Ai putea sa il intrebi pe acel baiat ce vrea de fapt de la tine si ce are de gand, iar daca spune ca te iubeste si ar vrea sa fie cu tine eu zic ca spune adevarul. Din cate ai zis tu el cred ca te place, iar de fratele prietenului sau ce sa zic, ai putea sa o iei usurel si sa ii explici ca de fapt tu ai crezut ca intre voi chiar poate fi ceva dar ti-ai dat seama ca iubesti pe altcineva si nu mai puteai continua asa, nu cred ca ai fi putut sa il minti spunandu-i ca il iubesti, nu? daca el chiar tine un pic la tine te va intelege. Si ai putea sa ii spui ca ai vrea mult sa ramaneti prieteni buni...BAFTA! :*
Ramai cu fratele prietenului sau daca cu vrei cu baiat neserios care nu sti ce vrea.