Eu personal, nu am nimic impotriva relatiei de concubinaj inaintea de casatorie. Pana la urma trebuie sa fi cu cineva o perioada pentru a lua o hotarare asa de importanta precum casatoria, nu? Doar nu o sa spui ca te casatoresti acum cu primul venit, gen: Primul venit, primul servit. O.o
Daca dragostea este, c mai conteaza daca stai inainte cu el sau nu? mai ales ca pana la nunta sigur te vei culca cu el!
Buna,nu mai traim pe vremea bunicilor cand era regula ca fata sa ramana virgina pana dupa casatorie, deci logic ca trebuie sa ai o relatie cu cineva inainte de a face marele pas pentru a vedea daca sunteti combatibili sau nu si daca x este persoana potrivita pentru tine si daca merita sa sa iti intemeiezi o familie cu el/ea
Pai asta vreau si eu. Intr-o relatie de concubinaj, cand ma superi sa te las. Sa nu am nici o obligatie fata de tine. Asa ca e cel mai bine casatoria, aceasta e o obligatie si o responsabilitate. Atunci nu mai fuge de responsabilitati, mai ales dc vin si copii. Take care sister.