| pWd a întrebat:

Am si eu o intrebare :
Uitati cum sta treaba... Mie imi place de o fata dar ea are un prieten (din alt judeti de prin Timisoara parca am inteles ) si ei vb doar prin mesaje si cateodata pe telefton. Nu cred ca se cunosc bine si zice ca eu sunt gelos crying Noi iesim mai mereu impreuna pe strada, spargem seminte vorbim etc. Dar eu ma uit mereu la ea si cateodata se "prinde" si incepe sa zica ca sunt gelos si asta ma da de gol. Pot spune ca sunt destul de apropiatii dar din pacate suntem verisorii de gradul 3 si m-a intrebat odata si spunea "Tu gandesti realis? Noi suntem verisori!" dar dupa ce a spus asta am inceput sa radem amundoi. Ea stie ca o plac si ea pot spune ca ma simpatizeaza. Si revenind la intrebarea mea:
Oare mai merita sa lupt? Sau sa o las si sa imi gasesc pe altcineva? Eu nu mi-o pot scoa-te din cap! Ea este prima fata de care o iubeam si inca o iubesc!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata nu e bine sa te dai la o fata care e intr-o relatie! Nu degeaba are un iubit. Poate ca sunt la distanta,dar atata timp cat relatia lor rezista,inseamna ca sunt sentimente in joc. Puternice sau nu,exista.
Petreceti mult timp impreuna,va distrati,va intelegeti de minune, dar nu fa mai mult de atat! Nu intrece masura. E luata.
Daca la un moment dat, va da semne ca te place si ca vrea mai mult de la tine, stai nitel pe ganduri. Dar nu acum! Nu cred ca e cazul si nu e frumos sa te bagi asa...

Poate ca o placi, dar trebuie sa vezi lucrurile putin mai realist.

| Liiiax99 a răspuns:

Fa-ti curaj si spune-i ca tie chiar iti place de ea si asa poate si ea isi da seama ca vorbind la telefon si prin mesaje cu acel baiat e degeaba.
Si asa poate se infiripa ceva intre voi 2.
Incearca si tu sa o cuceresti mai mult de atat.
happy

| cristinicadulcica18 a răspuns:

Nu merita pentru ca ea nu te place mai ales ca sunteti rude. Nu este sfarsitul lumii. happy succes in continuarelaughing)

| pWd explică (pentru cristinicadulcica18):

Pai nu pot spune ca "sunt ultimul baiat din lume" dar cum am spus ea ma simpatizeaza si nu stiu.

| Manolica16 a răspuns:

Sa fi verisori de verisorii de gradul 3 nu prea cei de gradul 1 sau 2 aia nu prea e bine dar 3 nu are nimica